Пошук

У Ківерцівській громаді відбувся тренінговий захід «Особливості міжвідомчої взаємодії по запобіганню та протидії домашньому насильству на рівні громади».

Дата: 18.11.2022 17:00
Кількість переглядів: 170

 

У тренінгу взяли участь депутатки Людмила Тананайська та Ілона Бойко, заступник міського голови Віктор Лисюк, прокурор Ківерцівського відділу Луцької окружної прокуратури Сергій Янковський, начальник відділу "Служба у справах дітей» Олеся Поліщук, представники служби соціального захисту, охорони здоров’я, освіти, поліцейський офіцер громади Іван Базилян.

Тренінг провів Віктор Вальчук, національний експерт, тренер по запобіганню та протидії домашньому та гендерно зумовленому насильству.

В ході тренінгу учасники змогли конкретизувати алгоритм дій суб'єктів протидії домашньому насильству, окреслити основні проблеми, що виникають під час складної роботи, пов'язаної з гендерно обумовленим та іншими видами насильства, а також визначили основні інструменти, необхідні для реалізації повноважень суб'єктів у цій сфері.

Одним із важливих результатів роботи стало рішення про створення Координаційної ради з питань запобіганню та протидії домашньому та гендерно обумовленому насильству у Ківерцівській громаді.

Діяльність координаційної ради стане важливим кроком на шляху до зменшення випадків домашнього насильства на території громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.