Спортсмени Ківерцівської громади серед осіб з інвалідністю здобули призові місця

Дата: 01.12.2022 16:37
Кількість переглядів: 216

 

Фото без описуVІІ фізкультурно-оздоровчий фестиваль ''На крилах віри'' серед осіб з інвалідністю відбувся у Волинському обласному ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної сотні у м.Луцьку 26 листопада 2022 року.

Учасники змагалися у чотирьох видах спорту: боча, дартс, кеглі та корнхол.

У змаганнях брали участь спортсмени з міст Ковеля та Луцька, Горохівської, Голобської, Ківерцівської, Любешівської, Любомльської, Маневицької, Ратнівської, Рожищенської, Турійської, Цуманської територіальних громад та Луцького геріатричного пансіонату.

Команду Ківерцівської громади представляли: Тарас Зінчук, Павло Гущик, Юрій Тананайський (тренер-представник, супроводжуючий).

На офіційному відкритті були присутні: начальник Управління у справах молоді та спорту Волинської ОДА Олександр Хвіщук, начальник Волинського регіонального центру з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю "Інваспорт" Віктор Галан-Влащук, голова громадської організації "ІНВАВОЛИНЬ" Валерій Бакаєвич.

Не забуваємо завдяки кому ми можемо проводити захід, до того ж на цей день також припало вшанування пам'яті жертв Голодомору, про це нагадав Олександр Хвіщук:

"Обов'язково маємо пам'ятати і вшанувати тих, завдяки кому ми маємо можливість брати участь у різноманітних заходах і просто жити - наші збройні сили України. Нехай і надалі вони продовжують гідно обороняти кожного з нас і тримати збройний фронт на Сході і Півночі нашої країни. Також у цей день ми вшановуємо пам'ять тих, хто поліг під час трьох Голодоморів, під час тотального винищення української нації. Пам'ятаємо! Єднаймося! Перемагаємо!"

Свою подяку та підтримку організаціям, які влаштовують подібні змагання висловив Віктор Галан-Влащук: "Хочу відзначити наші громадські організації, які активно беруть участь у таких заходах. Завдяки вашим рушійним силам, ви створюєте безбар'єрний простір в нашому суспільстві, досягаєте великих досягнень та вершин.

Ви боретесь за доступність для кожної особи з інвалідністю і впливаєте на рішення органів виконавчої та законодавчої влади. Якби не ви, на жаль, ми б не могли сьогодні проводити змагання у таких чудових комплексах!".

За підсумками змагань в особистому заліку у групі (ВС-2) третє місце посів ківерчанин Тарас Зінчук (з виду боча).

Також у командній грі з боча Тарас Зінчук та Павло Гущик здобули друге місце поступившись досвідченим спортсменам з м.Ковеля.

Нагадаємо, що Павло Гущик минулого року переміг у м.Ковелі та представляв збірну команду Волинської області на Чемпіонаті України в м.Одеса, а Тарас Зінчук у вересні 2022 року на обласному фестивалі з фізичної культури та спорту переміг у своїй категорії.

Партнерами заходу стали громадська організація "ІНВАВОЛИНЬ" та Підприємство об'єднання громадян "ПОРШЕНЬ ЛУЦЬКА" (Валентин Шабунин), а також за смачні обіди дякуємо Сулі Гулі.

Більше фото тут - https://fex.net/uk/s/9a0vamd

Впевнено рухаємося вперед до Перемоги! Тримаємо спортивний фронт!

Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних