ВІДБУВСЯ КОНЦЕРТ ПРИУРОЧЕНИЙ ДО ДНЯ ВОЛОНТЕРА, ДНЯ ЗСУ ТА ДНЯ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

Дата: 06.12.2022 09:07
Кількість переглядів: 236

 

Фото без опису4 грудня у Ківерцівському БК ім.М.П.Ковальова відбувся благодійний концерт, приурочений до Міжнародного дня волонтера, Дня Збройних Сил України та Дня органів місцевого самоврядування.

До присутніх з вітальним словом звернувся міський голова Олександр Ковальчук: “ Шановні волонтери, військові, представники місцевого самоврядування!Спасибі, що у нашому шаленому ритмі життя не забуваєте про головне – творити хороші справи, дарувати надію, за Ваші великі серця, прагнення зробити світ кращим. Здоров'я Вам, сил, невичерпної енергії, однодумців і людської вдячності. Ви є прикладом для інших. Я хочу побажати Вам витримки, міцного здоров'я, благополуччя, мирного неба та Перемоги всім нам”.

Також до присутніх звернувся начальник Луцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, підполковник Миронюк Сергій Миколайович з такими словами: "Сьогодні Збройни Сили України боронять нашу державу і показують прекрасні результати, але звичайно ж з підтримкою органів місцевого самоврядування та волонтерів. Тож вітаю усіх дотичних до свята і бажаю здоров'я, терпіння, наснаги та якнайшвидшої перемоги".

Також Сергій Миколайович вручив сестрі загиблого Героя Назаревича Андрія посмертну нагороду - орден за мужність.

Усі присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять усіх загиблих Героїв України.

Під час концерту міський голова вручав Подяки Ківерцівської міської ради волонтерам, військовослужбовцям та представникам органів самоврядування.

Також приємно відзначити, що більше двадцяти Подяк від міського голови отримали діти-волонтери, які протягом усього періоду, від початку повномаштабного вторгнення агресора, збирали кошти на ЗСУ, створюючи власні блок-пости, продаючи речі та смаколики власного виробництва.

Окрім слів вдячності діти отримали подарунки від депутата міської ради Людмили Тананайської та за підтримки народного депутата України Валерія Стернійчука.

«Велике спасибі за Ваші світлі серця і душі, терпіння, розуміння. Зичу всім оптимізму, здоров’я, сили духу та всього найкращого», - сказав дітям міський голова Олександр Ковальчук.

Гарний настрій під час мистецької програми дарували колективи та солісти БК ім.М.П.Ковальова.

По закінченню благодійного концерту, організатори підрахували кошти зібрані громадою на потреби військовослужбовців ЗСУ.

Цього разу вдалося зібрати 17 000 гривень. Дякуємо кожному, хто долучився до збору. Кошти будуть витрачені на допомогу військовим.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних