МІСЬКИЙ ГОЛОВА ПРИВІТАВ З ДНЕМ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ БІЙЦІВ РОТИ ОХОРОНИ ЛУЦЬКОГО РТЦК ТА СП

Дата: 06.12.2022 10:00
Кількість переглядів: 235

 

Фото без описуДень Збройних сил України – свято, яке завжди відзначалося з гордістю та пошаною, проте у цьому році під час повномасштабної війни його важливість зросла ще більше. ЗСУ - це меч і щит України, наша опора і захист. Найкращі сини і дочки України борються в Збройних силах за незалежність і свободу своєї Батьківщини.

У Ківерцівській громаді від початку повномасштабної війни боронить територію громади структурний підрозділ Територіальної оборони Рота охорони Луцького РТЦК та СП.

У лавах даного підрозділу служать люди різні за віком та професією, але об’єднані спільним бажанням – захистити Батьківщину.

У перші дні повномасштабного вторгнення росії в Україну, вони залишили мирну професію і першими стали на захист свого дому, своєї громади від рашистів.

Тих, хто разом із ЗСУ дає відсіч російській навалі та захищає громаду, прийшов привітати з професійним святом міський голова Олександр Ковальчук.

"З перших днів військового вторгнення російських загарбників ви показали справжній професіоналізм, бездоганну організацію, спроможність виконання поставлених задач та бойових наказів щодо оборони держави не лише у тилу, а й у зоні ведення інтенсивних бойових дій.

Щодня своєю службою ви наближаєте Перемогу, даючи гідну відсіч ворогам. Ви - захист для громади, гордість для України і приклад для світу. Вічна слава і пам’ять тим, хто віддав життя за мирне майбутнє своєї Батьківщини.

Щиро бажаємо вам здоров’я, мужності, витримки та непохитної віри у Перемогу!" – зазначив Олександр Ковальчук.

Також після привітання Олександр Миколайович від міської ради та депутатського корпусу вручив військовим тактичне взуття (берці) у кількості 62 пари.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних