ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ ЗІ СВЯТИМ ВЕЧОРОМ ТА РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ

Дата: 06.01.2023 17:30
Кількість переглядів: 225

 

Фото без описуУ цей Святий вечір, осяяний Вифлеємською зіркою і зігрітий душевним теплом, добром та любов’ю наших рідних і близьких, зустрічаємо одне з найурочистіших і найвеличніших релігійних свят - Різдво Христове.

З давніх-давен це свято є особливо шанованим людьми, адже сповіщає про найбільш важливу, у християнському світі, новину - народження Сина Божого – Ісуса Христа.

Різдвяне свято, за доброю традицією, дає можливість зібратись великою родиною на спільну вечерю, поспілкуватись, порадіти за успіхи одне одного та подарувати найріднішим свою любов, піклування і тепло.

Нехай у Святий вечір, з веселим вертепом і різдвяними колядками, до ваших осель завітають дзвінкий сміх, радість, щастя, здоров’я, добробут і злагода. Нехай щирі й лагідні слова близьких вам людей, як благодатне тепло, зігріють і окрилять ваші душі та спонукають на благі справи і добрі починання в ім’я щасливого майбутнього.

З Різдвом Христовим пов’язані найзаповітніші мрії та сподівання, тож нехай у це дивовижне свято вони здійсняться. Нехай цьогоріч настане такий довгоочікуваний мир і спокій у нашій держави і повернуться в рідні оселі наші дорогі земляки – захисники Батьківщини.

Зі Святим вечором та Різдвом Христовим вас, шановні жителі Ківерцівської громади, нехай Різдвяна зоря запалить у ваших серцях вогонь віри, надії та любові, осяюючи ваш життєвий шлях чистим світлом незгасних людських чеснот та цінностей.

Спокійних вам свят і смачної куті!

З повагою міський голова Олександр Ковальчук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних