ЯК У КІВЕРЦЯХ КОЛЯДУВАЛИ

Дата: 11.01.2023 19:10
Кількість переглядів: 245

 

Фото без описуГучні колядки, щедрівки та вертеп 8 січня 2023 року презентували у місті Ківерці на площі В.Чорновола творчі колективи нашої громади.

Понад три години тривала програма “Благодійна велика коляда” під час якої вдалося зібрати 15 000 гривень, які будуть використані на підтримку військовослужбовців ЗСУ.

Також звучали усім знайомі піснеспіви. Колядували на добро, щастя та злагоду, бажали щасливого Різдва та миру нашій славній Україні.

Для присутніх колядували: аматори сцени БК ім. М.П.Ковальова, НА фольклорний ансамбл "Толока", НАА народної пісні "Перевесло", НА фольклорний ансамбл "Терниця", НА естрадний гурт "Крила", НА фольклорний ансамбль "Струнка рота", НА чоловічий квартет "Жайвір", НА вокальний ансамбль "Волиняни", НА вокальне тріо "Журавлина" Хорова група НАА пісні й танцю "Барвінок" та віншувальні гурти сіл: Журавичі, Домашів, Омельне, Тростянець, Гайове, Човниця, Веснянка, Муравище.

Також зі святами вітали дитячі колективи, а саме дитячий фольклорний ансамбль "Постолята", вокальний ансамбль "Співаночка" ЦПО, народний театр танцю "Зорецвіт" ЦПО, вихованці студії естрадного співу " Первоцвіт".

З сольними номерами виступали Давид Скубій, Вікторія Арчибасова та Вікторія Струсь.

«Спасибі нашим військовим за те, що ми молимось, колядуємо і щиро віримо у нашу Перемогу. Нехай ці Різдвяні свята куполом світла та Божої благодаті накриють нашу Україну, захищаючи всіх нас від цієї безглуздої страшної війни», - побажав присутнім міський голова Олександр Ковальчук.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних