Про скликання 23 сесії КМТГ

Дата: 17.01.2023 10:10
Кількість переглядів: 227

Фото без опису

Ківерцівська міська рада повідомляє, що 27.01.2023 року о 10.00  год. відбудеться пленарне засідання двадцять третьої чергової сесії Ківерцівської міської ради восьмого скликання в актовому залі Ківерцівського центру позашкільної освіти за адресою: м. Ківерці, вул. Киричука, 1.

 

Порядок денний

  1. Про затвердження порядку денного пленарного засідання двадцять третьої чергової сесії Ківерцівської міської ради восьмого скликання.
  2. Про звіт міського голови щодо діяльності виконавчого комітету у 2022 році.
  3. Про затвердження Статуту Ківерцівського ліцею № 4 Луцького району Волинської області.
  4. Про виконання Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Ківерцівська центральна лікарня Ківерцівської міської ради» за 2022 рік.
  5. Про внесення змін в Положення про порядок надання одноразової матеріальної допомоги для підтримки незахищених верств населення.
  6. Про внесення змін в рішення міської ради № 1/18 «Про утворення виконавчого комітету міської ради» зі змінами від 07.12.2020 року № 1/29, від 30.03.2021 року № 8/104 та від 28.04.2021 року № 9/3.
  7. Про надання дозволу Гуманітарному відділу Ківерцівської міської ради на віднесення об’єктів нерухомого майна до Переліку ІІ типу, передачу в оренду нерухомого майна, затвердження умов, додаткових умов оренди нерухомого майна.
  8. Про включення об’єктів нерухомого майна до Переліку ІІ типу, намір передати нерухоме майно в оренду та затвердження умов, додаткових умов оренди нерухомого майна Ківерцівської міської ради.
  9. Про включення об’єктів нерухомого майна до Переліку І типу, намір передати нерухоме майно в оренду та затвердження умов, додаткових умов оренди нерухомого майна Ківерцівської міської ради.
  10. Про містобудівну документацію.
  11. Про розроблення проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж села Озеро Луцького району Волинської області.
  12. Про виділення земельних часток(паїв) в натурі (на місцевості) та державну реєстрацію власності на земельні ділянки власникам земельних часток (паїв).  
  13. Про дозвіл Ківерцівській міській раді на розроблення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки для продажу на конкурентних засадах  права оренди.
  14. Про дозвіл Ківерцівській міській раді на розроблення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки для продажу на конкурентних засадах  права оренди.
  15. Про дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою для ведення особистого селянського господарства на території Ківерцівської міської ради на підставі документів, що посвідчують право власності на земельні частки (паї).
  16. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв) для ведення особистого селянського господарства.
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельних ділянок.
  18. Про передачу в оренду земельної ділянки Проць Тетяні Андріївні.
  19. Про припинення Дем’янюк Людмилі Петрівні права оренди земельної ділянки.
  20. Про внесення змін в рішення №15/33 від 30 грудня 2016 року «Про передачу безоплатно у власність земельних ділянок».
  21. Про внесення змін в рішення  №19/42 від 05 серпня 2022 року «Про дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою для ведення особистого селянського господарства натериторії Ківерцівської міської ради  на підставі документів, що посвідчують право власності на земельні частки (паї)».
  22. Про розгляд звернення квартирно-експлуатаційного відділу м.Володимир-Волинський.
  23. Про розгляд клопотання Ківерцівської спілки споживчих товариств.
  24. Про розгляд клопотання Головного управління ДСНС України у Волинській області. 
  25. Різне.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних