«Веселі старти -2023» фізкультурно оздоровчий захід у с.Словатичі Ківерцівської громади

Дата: 16.01.2023 20:40
Кількість переглядів: 174

 

Фото без опису16 січня 2023 року пройшов фізкультурно-оздоровчий захід «Веселі старти-2023» у с.Словатичі Суського старостинського округу Ківерцівської міської територіальної громади з нагоди новорічно-різдвяних свят.

Кожна дитина з трепетом у серці і переживанням очікують масові заходи в школі. Не дивно, адже дітки, були на канікулах, ще не повністю адаптовані до старанного навчання, тому зайвий раз активно провести час для них справжній подарунок. Основною метою заходу було активне спортивне дозвілля учнів молодшої ланки. Саме у такому форматі діти отримують масу позитивних і хвилюючих емоцій.

Перед початком спортивного свята з вітальним словом виступив міський голова Олександр Ковальчук ,побажав учасникам гарно провести час, позмагатись, порухатись. Також на заході були присутні заступник міського голови Юрій Тананайський, староста Суського старостинського округу Юрій Косинець , директор Суського ліцею Володимир Павлюк, директор початкової школи з дошкільним підрозділом с.Словатичі Лариса Тимощук.

Для якісної підготовки учнів був придбаний відповідний спортивний інвентар (м’ячі, тенісні ракетки, скакалки, фішки, обручі) та переданий у навчальний заклад.

Потрібно частіше грати у рухливі ігри та естафети, що сприяють створенню гарного настрою, зміцненню здоров’я, виховують в учнів найкращі риси характеру, розвивають інтелект, є важливим засобом реалізації міжпредметних зв’язків у процесі фізичного виховання школярів.

Різні спортивні заходи також плануються проводитись в усіх старостинських округах Ківерцівської громади вже найближчим часом.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних