ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ 23 СЕСІЇ КІВЕРЦІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ VIII СКЛИКАННЯ

Дата: 27.01.2023 13:20
Кількість переглядів: 214

 

Фото без опису27 січня 2023 року у приміщенні Ківерцівського центру позашкільної освіти відбулося пленарне засідання чергової 23 сесії Ківерцівської міської ради VIII скликання на якій було розглянуто ряд питань, зокрема депутатами Ківерцівської міської ради було заслухано річний звіт міського голови Олександр Ковальчук щодо діяльності виконавчого комітету у 2022 році.

Під час своєї промови міський голова підбив підсумки роботи за минулий рік, окреслив завдання та визначив пріоритети над якими потрібно усім разом працюватив майбутньому.

Серед основних питань було розглянуто низку нагальних земельних питань, про оренду приміщень об'єктів нерухомого майна та питання щодо звільнення від сплати земельного податку за земельні ділянки розміщення та постійної діяльності ЗСУ.

Всього розглянуто 29 питань та три депутатських звернення щодо вирішення поточного ремонту дорожнього покриття вулиць Стуса та Сагайдачного; щодо виділення коштів для забезпечення військовослужбовців - жителів громади необхідними речами; щодо співфінансування у придбанні сучасного флюроографа з цифровою обробкою для потреб КП "Ківерцівська ЦЛ".



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних