Презентація  курсу «Практичні навички подолання стресу»

Дата: 31.01.2023 10:14
Кількість переглядів: 264

 

Фото без описуВ рамках проєкту «Надання психосоціальної та емоційної підтримки населенню та покращення в громаді якості надання послуг з психічного здоров'я», який в 2022 році реалізовувала Асоціація інноваційної та цифрової освіти через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА», в 2023 році стартує безкоштовне навчання для всіх мешканців громад на онлайн-курсі «Практичні навички подолання стресу» https://hromada.academy/courses/praktichni-navichki-podolannya-stresu, зокрема й для освітян та практичних (шкільних) психологів на основі ілюстрованого керівництва Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) «Важливі навички в періоди стресу» за підтримки ГО «Безбар’єрність» у межах ініціативи першої леді Олени Зеленської зі створення Національної програми ментального здоров’я.

З цього курсу кожен охочий дізнається про стрес та його наслідки, також отримає корисні поради для розвитку навичок управлінням стресом. Ми розповімо, як справлятися з несприятливими обставинами та продовжувати нормально жити  навіть під час повномасштабної війни, а також розглянемо практичні поради, про те, як підтримувати психічне здоров'я.

Стрес, на жаль, став дуже звичним явищем для українців. Важливо розуміти, що стрес – це нормальна реакція організму, особливо в періоди сильних потрясінь, однак тривале перебування у такому стані має руйнівні наслідки для життя та здоров’я людини.

 

Навчання безкоштовне!

Після завершення курсу — кожен випускник отримає сертифікат!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних