ІСТОРИЧНА ПОДІЯ ДЛЯ ГРОМАДИ: РОЗПОЧАТО РЕКОНСТРУКЦІЮ ОЧИСНИХ СПОРУД КАНАЛІЗАЦІЇ МІСТА

Дата: 31.01.2023 11:00
Кількість переглядів: 237

 

Фото без описуДля жителів міста Ківерці відбулася знакова і довгоочікувана подія - розпочато маштабний проект, а саме реконструкція очисних споруд каналізації міста Ківерці потужністю 350 м³/добу, облаштування місць перебування внутрішньо переміщених та евакуйованих осіб.

Тривалий час місто потерпало від відсутності сучасної водоочисної системи та системи каналізації. Діюча система була побудована ще у 80-их роках і за час експлуатації жодного разу капітально не ремонтувалася. Також не проводилася заміна технологічного обладнання. Каналізаційні споруди не забезпечували необхідний ступінь очищення стоків у зв'язку з чим на в'їзді у місто завжди присутній неприємний запах.

Для вирішення цієї проблеми, за ініціативи міського голови Олександра Ковальчука було розроблено даний проект за кошти міського бюджету.

"З перших днів відколи я обійняв посаду міського голови мене хвилювало питання екологічної проблеми міста. Реалізація даного проекту дозволить нам проводити якісну очистку стічних вод, що позитивно впливатиме на екологічну безпеку як мешканців міста, так і інших населених пунктів",- коментує міський голова Олександр Ковальчук.

Зі слів підрядників першим етапом передбачено реконструкцію об'єктів механічного очищення стоків, реконструкцію зовнішніх мереж водопостачання та водовідведення напірного колектору, реконструкцію пісколовок та пісколовних майданчиків, реконструкцію станції сирого осаду, виготовлення та монтаж мулоскребів, реконструкцію первинних відстійників.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних