Пошук

У КІВЕРЦЯХ ВІДБУВСЯ ЧЕМПІОНАТ КІВЕРЦІВСЬКОЇ ГРОМАДИ З ФУТЗАЛУ НА ПІДТРИМКУ ЗСУ «РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ 2023»

Дата: 31.01.2023 12:40
Кількість переглядів: 185

 

Фото без описуУ спортивному залі ДЮСШ міста Ківерці 22 січня провели чемпіонат Ківерцівської громади з футзалу «Разом до перемоги» на підтримку ЗСУ.

Організатором заходу виступила Ківерцівська міська рада спільно з федерацією футболу Ківерцівщини.

У турнірі взяли участь 8 команд:

ФК «Сокиричі», ФК «Кремінець», ФК «Холоневичі», НФК «Локомотив» м.Ківерці ,ФК «Башлики», «Ветеран» Ківерці, Цумань-Юнаки, «Атлетік» Цумань.

Нагадаємо, що спортивні заходи на пітримку ЗСУ у нашій громаді проходять не вперше. За результатами матчів перемогу здобула місцева команда НФК «Локомотив», друге місце здобула команда ФК «Сокиричі»,третіми стала команда ФК «Башлики».

За рішенням суддівської колегії: кращий бомбардир Тимофій Денисюк ФК«Башлики», Кращий голкіпер Юрій Савчук ФК «Кремінець», Кращий гравець Михайло Зайчук НФК «Локомотив», Кращий захисник Юрій Федосінко «Атлетік» Цумань.

Команді-переможцю та командам призерам міський голова Олександр Ковальчук вручив кубки, дипломи, футбольні м’ячі. За ініціативи голови федерації футболу Ківерцівщини Юрія Ващука був подарований м’яч з підписами усіх гравців на згадку очільнику громади за підтримку та розвитку футболу.

Слова подяки від організаторів змагань арбітрам, які працювали цього дня: Андрію Полтавцю, Анатолію Моторному, Леоніду Миронюку, Олександру Батраку, Денису Левчуку.

Збір коштів продовжується і триватиме під час проведення кубку Ківерцівської громади з футзалу на підтримку ЗСУ «Разом до перемоги 2023», який відбудеться 29 січня 2023 року в м.Ківерці.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних