Коучинг як новий погляд на лідерство: у Києві відбувся тренінг для керівництва громад

Дата: 01.02.2023 20:30
Кількість переглядів: 214

 

Фото без описуКоучинг як новий погляд на лідерство: у Києві відбувся тренінг для керівництва громад-партнерок Проєкту HOVERLA / проєкт USAID в Україні.

26-27 січня в Києві пройшов дводенний тренінг «Муніципальне лідерство: як підвищити ефективність команди», в якому взяли участь представники Ківерцівської громади: Оксана Баранович - секретар ради та заступники голови громади: Віктор Лисюк та Юрій Тананайський. Метою заходу було ознайомлення із сучасними методами управління, здобуття навичок ефективного спілкування, засвоєння інструментів делегування, мотивації та ініціативності, а також розвиток креативного та критичного мислення. Тренінг відбувся в рамках Коучингової програми муніципального лідерства від Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».

💬 Марат Кюрчевський, керівник програм з розвитку місцевого самоврядування і децентралізації влади Агентства США з міжнародного розвитку (USAID):

«Представники місцевого самоврядування кожного дня долають безліч викликів та показують свій безумовний лідерський потенціал. Громади підтримують армію, яка бореться з агресором, розміщують тисячі внутрішньо переміщених осіб, якнайшвидше відновлюють інфраструктуру, що зазнає атак ворога – це лише кілька прикладів цього лідерства. Розвиток лідерських навичок також стане у нагоді під час планування відновлення, пошуку інвестицій та нових джерел надходжень до бюджетів, реалізації проєктів публічно-приватного партнерства та міжмуніципального співробітництва. USAID готовий як надавати першочергову допомогу, так і сприяти розвитку лідерського потенціалу, підтримувати обмін досвідом й горизонтальні комунікації між представниками місцевого самоврядування та допомогти вам як лідерам вести за собою свої громади».

💬 Габріель Абрагам, Керівник Проєкту USAID «ГОВЕРЛА»:

«Лідерство повинне включати далекоглядний підхід та інновації. І саме інновації є для нас фундаментальною метою. Амбітне завдання, яке ставить перед собою проєкт «ГОВЕРЛА» — запропонувати нові рішення для реформи децентралізації, що дозволить забезпечити трансформацію, сталість, реагування на надзвичайні ситуації, розвиток, а тепер і відновлення. Наша мета — допомогти лідерам громад побачити можливості для інновацій у виконанні їхніх обов’язків».

Крокуємо далі з проєктом "Говерла", реалізуємо цікаві ідеї та розвиваємо Ківерцівську громаду.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних