Запрошуємо ознайомитися з протоколом Стратегічної сесії з формування завдання на розроблення Комплексного плану

Дата: 06.02.2023 14:55
Кількість переглядів: 394

 

Фото без опису16 листопада 2022 року було проведено публічний захід громадського обговорення – Стратегічну сесію з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Ківерцівської міської територіальної громади.

У ході заходу було обговорено стратегічне бачення просторового розвитку громади, наявні на території громади проблеми і можливості розвитку, визначено перспективні для розміщення об’єкти та пріоритетні напрямки просторового розвитку громади.

Результати напрацювань Стратегічної сесії оформлені у форматі Протоколу. Доступ за посиланням: https://cutt.ly/09ptpBT.

Документ Протоколу поширений з можливістю коментування – запрошуємо усіх зацікавлених ознайомитися з протоколом і додатками до нього та за доцільності надати свої пропозиції до протоколу.

Всі Ваші пропозиції приймаються до 03 березня 2023 року включно у форматі коментарів до документу Протоколу або електронною поштою на адресу: kivertsirada@gmail.com.

 

Довідково: Стратегічна сесія проведена на виконання Рішення Ківерцівської міської ради від 29.11.2021 №15/37 (зі змінами від 21.12.2021 №16/80) та у відповідності до вимог чинного законодавства.

Комплексний план просторового розвитку території територіальної громади є одночасно містобудівною документацією на місцевому рівні та документацією із землеустрою, що визначає планувальну організацію, функціональне призначення території, основні принципи і напрями формування єдиної системи громадського обслуговування населення, дорожньої мережі, інженерно-транспортної інфраструктури, інженерної підготовки і благоустрою, цивільного захисту території та населення від небезпечних природних і техногенних процесів, охорони земель та інших компонентів навколишнього природного середовища, формування екомережі, охорони і збереження культурної спадщини та традиційного характеру середовища населених пунктів, а також послідовність реалізації рішень, у тому числі етапність освоєння території.

Склад, зміст та порядок розроблення Комплексного плану визначається Порядком розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації (затверджено Постановою КМУ від 1.09.2021 р. № 926).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних