СЬОГОДНІ УКРАЇНА СВЯТКУЄ ДЕНЬ ЄДНАННЯ

Дата: 16.02.2023 12:29
Кількість переглядів: 165

Фото без опису

Вже другий рік поспіль, 16 лютого, в Україні святкують особливе свято - День єднання. Акцію створив Президент Володимир Зеленський 2022 року. Головна мета цього дня - показати єдність українського народу на тлі військової загрози.

Цьогоріч ми як ніколи розуміємо і відчуваємо справжній зміст цього свята. Це не історії з книжок, це наша реальність. З перших днів повномасштабного вторгнення українці стали пліч-о-пліч і продовжують йти до своєї спільної мети - вибити ворога з рідної землі. У єдності наша сила і перемога.

Тож сьогодні – чудова нагода нагадати собі і тим українцям, які зараз в окупації переживають нелегкі часи чекаючи звільнення, що ми разом.

Цього року на цей день не заплановано масштабних заходів, але просимо усіх жителів нашої громади вдома, у сімейному колі, або у трудових колективах, серед друзів і колег підтримати дух свята символами нашої державності та культури: вишиванкою, українською хусткою, синьо-жовтою стрічкою, зображенням тризубу. Гарним дописом у соціальних мережах.

Хай майорить у рідних кольорах сьогодні Україна для тих, хто бореться за кожен клаптик української землі, для тих, хто чекає повернення у рідну домівку, для тих, хто зараз не може відкрито розгорнути державний прапор у себе вдома, але чекає на перемогу.

З вірою в ЗСУ!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних