ПРОДУКТОВІ НАБОРИ ДЛЯ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ

Дата: 21.02.2023 18:30
Кількість переглядів: 224

 

Фото без опису21 лютого 2023 року Координаційним центром при Ківерцівській міській раді за співпраці з ГО «Медицина в дії» в черговий раз реалізована важлива ініціатива - видача продуктових наборів для внутрішньо переміщених осіб.

В Україні є багато людей, які внаслідок війни змушені залишити свої домівки і перебратися в інші міста або села. Це складна ситуація, яка вимагає від держави та громадськості максимальної уваги та підтримки.

Міська рада розуміє важливість цієї проблеми та дієво реагує на неї, забезпечуючи внутрішньо переміщених осіб продуктовими наборами, які містять основні продукти харчування, необхідні для забезпечення достатнього рівня живлення.

Щиро дякуємо ГО "Медицина в дії", спонсорам та донорам даної допомоги Canada-Ukraine Foundation та GlobalMedic за таку підтримку для внутрішньо переміщених осіб, що проживають на території нашої громади та населення, яке опинилося у скрутному становищі.

Надання безкоштовних продуктових наборів є важливим кроком в забезпеченні базових потреб внутрішньо переміщених осіб. Така ініціатива місцевої влади та громадської організації допомагає зменшити бідність та соціальну вразливість серед цієї групи людей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних