Пошук

ДО ШЕЛТЕРУ В ДОМАШЕВІ ПРИБУЛО МАЙЖЕ ТРИДЦЯТЬ ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ

Дата: 22.02.2023 12:50
Кількість переглядів: 261

 

Вчора, 21 лютого 2023 року майже тридцять внутрішньо переміщених осіб прибули до шелтеру, створеного Координаційним центром при Ківерцівській міській раді в селі Домашів, де їм було забезпечено притулок та надано необхідні матеріальні блага.

Незважаючи на те, що прибуття групи було незапланованим, працівники Координаційного центру зуміли швидко організувати усе необхідне для того, щоб забезпечити комфортне перебування людей. У шелтері було надано тимчасове житло, харчування, воду та гігієнічні засоби.

Висловлюємо щиру вдячність канадській організації Canada-Ukraine Foundation, GlobalMedic та ГО "Медицина в дії" на чолі з головою організації Наталією Круцько за попередньо надані продуктові набори, які працівники Координаційного передали переселенцям.

Всі новоприбулі були дуже вдячні за отриману допомогу та проявлену людяність з боку персоналу тимчасового притулку. Вони розповіли, що під час пересування зі своїх домівок вони втратили багато речей та майна, тому отримання необхідних речей у шелтері було дуже важливим для них.

Міський голова Олександр Ковальчук підкреслив, що Координаційний центр при Ківерцівській міській раді завжди готовий допомагати внутрішньо переміщеним особам, які потрапили в складні життєві обставини, та надавати всю необхідну допомогу в межах своїх можливостей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.