КІВЕРЦІВСЬКА ГРОМАДА ОТРИМАЄ ПОНАД 1,5 МІЛЬЙОНА ЄВРО ВІД НЕФКО

Дата: 23.02.2023 14:40
Кількість переглядів: 288

 

Фото без описуГрант проекту «Реконструкція та відновлення муніципальної інфраструктури в с. Тростянець, Луцького району, Волинської області для проживання внутрішньо переміщених осіб».

Ківерцівська міська рада не стоїть осторонь від проблем внутрішньо переміщених осіб, які змушені внаслідок бойових дій покинути власні домівки через їх руйнацію або захоплення територій російським агресором.

Однією з головних є проблема із забезпеченням постійним житлом для тих ВПО, кому немає куди повертатися та які вирішили залишитися в громаді на тривалий термін.

Саме тому Ківерцівська міська рада стала учасником Програми Північної екологічної фінансової корпорації НЕФКО «Реконструкція та відновлення муніципальної інфраструктури» Nefco in Ukraine.

Програмою передбачена фінансова підтримка (грант) на реконструкцію будівлі під житло для переселенців.

Вивчивши наявні можливості, найкращим варіантом для реалізації Програми у громаді визначено будівлю будинку-інтернату в с.Тростянець за адресою вул. Волі 76 А, яка тривалий час не використовувалася та перебуває у комунальній власності територіальної громади.

Для реалізації даного проекту було створено робочу групу для розгляду та узгоджень усіх питань, для реалізації проєкту щодо реконструкції нежитлової будівлі під житло для ВПО.

Проєкт «Капітальний ремонт будівлі будинку-інтернату за адресою : вул.Волі 76 А с.Тростянець Луцького району, Волинської області» є досить важливим, адже передбачає надання переселенцям готового житла «під ключ», тобто з внутрішнім ремонтом, сантехнікою, необхідним набором меблів та побутової техніки.

Сума гранту становить 1 млн. 560 тис. евро.

На сьогодні проведена закупівля та розпочалися роботи по практичному впровадженню проєкту за кошти Гранту наданим Європейським Союзом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних