ЗВЕРНЕННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ З НАГОДИ РІЧНИЦІ ПОЧАТКУ ПОВНОМАШТАБНОЇ ВІЙНИ РОСІЙСЬКОЇ ФЕДЕРАЦІЇ ПРОТИ УКРАЇНИ

Дата: 24.02.2023 12:25
Кількість переглядів: 192

 

Фото без описуШановні жителі Ківерцівської громади!

Сьогодні виповнюється один рік від початку повномасштабної загарбницької війни російської федерації проти України.

Цей день є нагадуванням про те, як важливо захищати нашу незалежність та територіальну цілісність, а також про те, як важливо бути єдиною і нерозривною країною.

У цей важливий день я хочу звернутися до всіх мешканців нашої громади та подякувати кожному, хто протягом року допомагав і продовжує допомагати нашим військовим під час цієї війни. Ваша допомога є дуже важливою для того, щоб наші бійці на передовій відчували підтримку та знали, що ми всі стоїмо з ними.

Ваша робота та жертовність є прикладом того, як важливо бути українцем та допомагати тим, хто потребує допомоги найбільше, будь то волонтерська робота на передовій, поселення внутрішньо переміщених осіб, збір та відправка гуманітарної допомоги або фінансова підтримка, уся ця праця є надзвичайно цінною та неоціненною для нашої громади.

Ми повинні пам'ятати про те, що наші військові та добровольці, які борються за країну, покладають нашу безпеку та свободу на свої плечі. Тому наша вдячність та підтримка є дуже важливими для того, щоб вони знали, що ми всі разом з ними.

Також з великим сумом у серці я звертаюсь до родин, які втратили за цей рік найдорожчих у війні - своїх синів, братів, чоловіків, наших земляків, які віддали власне життя захищаючи країну від російської агресії.

Це надзвичайно важко для мене та для нас усіх, коли ми втрачаємо наших співгромадян. Наші серця щемлять від болю за загиблих і за кожну родину, яка залишається зі слізьми на очах та болем у серці на все життя.

Прошу кожного жителя громади пам'ятати, що наші Герої віддали своє життя за нашу з вами незалежність та свободу. Вони захищали державність та майбутнє кожного з нас. Ми повинні завжди згадувати їхні подвиги та шанувати їх пам'ять.

Нехай цей день стане нагадуванням для нас усіх про те, що незалежність та свобода - це найважливіші цінності, які ми повинні берегти і захищати та продовжувати працювати разом над тим, щоб майбутнє нашої країни було мирним, процвітаючим та світлим.

З повагою, міський голова Олександр Ковальчук.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних