У КІВЕРЦЯХ ВПЕРШЕ ПРОВЕЛИ "ПАТРІОТИЧНИЙ КВІЗ"

Дата: 28.02.2023 16:11
Кількість переглядів: 216

 

Фото без описуУ місті Ківерці вперше провели «Патріотичний квіз». Завдяки співпраці громадського сектору з органами місцевого самоврядування у нашій громаді проходять цікаві інтелектуальні та творчі заходи.

Про наміри організувати та провести даний турнір звернулась Анастасія Дем'янчук (ГО «Молодіжний простір «Тандем») та представники організації ГО «Крим SOS» Антон Євтушок та Назар Ричук.

У час війни потрібні різні форми проведення командних ігор. Діти та молодь за роки карантинних обмежень заскучали за живим спілкуванням, роботою в колективі. Тут кожен учасник є дійовою особою, а не глядачем.

27 лютого в залі центру позашкільної освіти зібрались 12 команд для участі у патріотичному квізі. На початку турніру з вітальним словом до усіх присутніх звернувся міський голова Олександр Ковальчук. Зауважив, що постійно стараємось проводити цікаві заходи, які ініціюють представники молоді, приємно бачити цілий зал учасників.

У підсумку перемогу святкувала команда «Ягідки» Ківерцівського ліцею №3, друге місце посіла команда «ОУН» Ківерцівського ліцею №2, за третє місце боролись чотири команди у додатковому турі і бронзовим призером стала команда Ківерцівського ліцею №4. Переможці та призери квізу були нагороджені кубками та грамотами від Ківерцівської міської ради. Решта команд отримали грамоти за активну учсть : гімназія №5, гімназія №1, гімназія с.Бодячів, гімназія с.Муравище, Озерський ліцей, Тростянецький ліцей, Журавичівський ліцей, гімназія с.Омельне. Усі команди отримали солодощі від ГО «Крим SOS».

Також традиційно приймала участь збірна команда Ківерцівської міської ради до складу якої увійшли кілька працівників ради та вчителі Ківерцівської громади (хоча і змагались поза конкурсом та мали найкращий показник правильних відповідей).

Дякуємо військовослужбовцям України за можливість проводити заходи для інтелектуального розвитку молоді та усім хто долучився до «Патріотичного квізу». Також врахуємо ряд пропозицій від педагогів щодо розподілу учасників на вікові підгрупи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних