У КІВЕРЦІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВПЕРШЕ ПРОВЕЛИ ФЛОРБОЛ

Дата: 24.02.2023 12:56
Кількість переглядів: 182

 

Фото без описуЗа ініціативи молоді громади у м.Ківерці вперше відбулося відкрите тренування та змагання з флорболу. До міської ради звернулась Анастасія Дем'янчук голова ГО «Молодіжний простір «Тандем», членкиня виконавчого комітету щодо можливості проведення даного заходу.

З метою популяризації здорового способу життя та розвитку нових напрямків у сфері фізичної культури та спорту 12 лютого у приміщенні місцевої ДЮСШ о 11 годині розпочалось відкрите тренування для учасників. Флорбол – це командний вид спорту, що є одним з різновидів хокею.

Дмитро Аршулік голова ГО «Флорбольний клуб «Gospel» з м.Рожище за короткий відрізок часу пояснив правила та запропонував членам команд виконати завдання (ведення м’яча, передачі, техніка ударів, паси).

Впродовж тренування учасники мали змогу спробувати різні елементи флорболу, а потім використати елементи вивчених навичок під час турніру.

На відкритті з вітальним словом до учасників звернувся міський голова Олександр Ковальчук . Вражений, що на захід прибуло понад 40 учасників і зауважив, що ініціативи молоді вітаються у громаді і підтримуються міською радою.

Голова ГО «Тандем» - Анастасія Дем‘янчук, разом з представницями організації - Оксаною Міськевич та Анастасією Сачанюк передали 8200 грн на потреби ЗСУ Координаційному центру при Ківерцівській міській раді, це кошти які молодь збирала на благодійних молодіжних заходах наприкінці 2022 року.

У змаганнях взяли участь 8 команд, які були розділені на 2 групи.

За підсумками перемогу здобула учнівська молодь Ківерцівського ліцею №4, срібними призерами стали учні Ківерцівського ліцею №2, а трійку лідерів замкнула молодь з ГО «Тивер».

Переможці та призери були нагороджені кубками та дипломами, інші команди грамотами за активну участь від Ківерцівської міської ради.

Дякуємо нашим захисникам та захисницям України за можливість проводити спортивні заходи та знайомитись з новими видами спорту.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних