КІВЕРЦІВСЬКА ГРОМАДА ПЕРЕДАЛА СУЧАСНУ ЛАЗНЮ НА КОЛЕСАХ ДЛЯ ВІЙСЬКОВИХ

Дата: 03.03.2023 17:30
Кількість переглядів: 236

 

Фото без описуСьогодні, 3 березня Координаційний центр при Ківерцівській міській раді спільно з Волинською обласною військовою адміністрацією відправили на передову лазню на колесах для військовослужбовців 100-ої окремої бригади ТрО Волині на Схід.

Змайстрував дану лазню житель міста Ківерці Пилипенко Олег за підтримки Ківерцівської міської ради, підприємців та небайдужих жителів громади.

Лазня обладнана сучасною парною, душовим відсіком та роздягальнею. В загальному розрахована на 470 літрів води та може працювати як від генератора, так і від зовнішньої мережі.

"Передавати воїнам необхідне вдається, зокрема, завдяки участі наших небайдужих жителів громади, підприємців і численних благодійних організацій. Щиро дякую усім, хто допомагав та особливо Олегу Пилипенку за ідею та за те, що три місяці свого часу присвятив виготовленню такого подарунка бійцям. Впевнений, що лише спільними зусиллями ми зможемо зробити набагато більше для того, аби наші військовослужбовці були забезпечені всім необхідним",- коментує міський голова Олександр Ковальчук.

Олег Євгенович в свою чергу висловлює подяку кожному, хто долучився з допомогою та згадує усіх поіменно: Герасимюк Михайло, Лисюк Олександр, Обруснік Микола, Дейна В'ячеслав, Музичук Валентин, Волошин Андрій, Пацюк Петро, Валерій Сень, Лебідь Оксана, Віктор Сардак, Костянтин Блеянюк, Віктор Сардак, Ковальчук Валентин, Гасьмаєв Юрій, Матвійчук Олег, Тітаренко Іван, Семенюк Дмитро, Тишик Дмитро, Ребер Юрій та його працівники, Величко Олександр, Яковлева Наталія, Горбатюк Петро, Наталія Круцько Ukraine Medical Support - UAMS , Мельник Ярослав, Лукащук Ігор, Онищук Дмитро спільно з працівниками, Муравчук Ілля, Журба Оля, небайдужі жителі Колківської громади та грузинська діаспора на Кіпрі.

Лазню на колесах попередньо перед відправкою на фронт освятив настоятель Свято-Покровського собору протоієрей Іван Семенюк.

Також хочеться наголосити, що лазня всередині наповнена усіма необхідними речами, усе продумано до дрібниць: бензиновий генератор потужністю 3 кВт, бензопила, драбина, поливний шланг 50 м, подовжувач, фільтри, насоси, сокира, дрова, посуд, засоби гігієни, рушники, індивідуальна білизна, шкарпетки, футболки, шапочки тощо.

Надіємось, що дана лазня принесе нашим захисникам хоч трішки релаксу та допоможе змити з себе частину негативу, який принесли на нашу землю російські загарбники.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних