МАТІР ВІЙСЬКОВОГО З МУРАВИЩ, ЯКИЙ ПЕРЕБУВАЄ НА ПЕРЕДОВІЙ, ПРОСИТЬ ДОПОМОГТИ ЗІБРАТИ КОШТИ НА АВТО

Дата: 08.03.2023 13:26
Кількість переглядів: 247

 

Фото без описуМатір військовослужбовця Колеши Сергія з села Муравище Ківерцівської громади просить допомогти йому та побратимам зібрати кошти на придбання нового авто, адже їхнє обстріляли.

Сергій Колеша - військовослужбовець 100-ої окремої бригади Територіальної оборони України. Був учасником антитерористичної операції в період з 2014 року, де отримав осколкове поранення. 26 лютого 2022 року пішов добровольцем на фронт. Сьогодні спільно з побратимами продовжує мужньо боронити країну від рашистів.

"Ми ніколи не просили допомоги, але прийшов і такий момент, коли просто змушені. Син зараз воює під Бахмутом, ситуація дуже складна. Їм дуже потрібен автомобіль, і не один, щоб могти врятувати своє життя. Просимо усіх небайдужих, по можливості, хто скільки може, скинутись на авто, адже моя сім'я таких доходів не має, щоб самостійно придбати. Всім дякую, пробачте за такі прохання в даний нелегкий час для усіх нас. Бережіть себе,свої сім'ї, нам потрібна Україна, хай береже усіх Господь", - відзначає матір військового Сергія пані Олена.

Усі, хто має можливість та бажання допомогти, прохання переслати гроші на картку https://send.monobank.ua/jar/2yaHcn9RKG .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних