СПОРТСМЕНИ З КІВЕРЦІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ВІДКРИТОМУ КУБКУ КОВЕЛЯ З БОЧЧА

Дата: 13.03.2023 11:38
Кількість переглядів: 195

 

Фото без описуУ перші дні березня на базі комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа імені Євгена Кондратовича» відбувся VI відкритий Кубок Ковеля з гри БОЧА серед осіб з ураженнями опорно-рухового апарату.

Змагання проводилися громадською організацією «Асоціація осіб з інвалідністю «Добродія в дії».

Мета традиційних змагань – популяризація фізичної культури і спорту серед осіб з інвалідністю, пропаганда здорового способу життя, а також підтримка духу ефективного суперництва та визначення найспортивніших громад.

У цих змаганнях взяли участь 45 спортсменів з 15 команд, що представляли 8 областей України: Волині, Рівненщини, Львівщини, Київщини, Дніпропетровщини, Полтавщини (Київ, Нікополь, Одеса, Біла Церква, Рівне, Полтава, Новояворівськ та Золочів Львівської області, Рожище, Турійськ, Ківерці, Маневичі, Ратне, Любомль та Ковель).

Спортсменам - від 14 до 60 років, серед них - новачки і люди з досвідом. І приємно, що вони вкотре зібралися у Ковелі присвятити час улюбленій справі, набратися нових вражень, показати і вдосконалити свої навички.

Змагання відбулися за участі головного тренера паралімпійської збірної команди України з бочча Наталії Юшкіної та тренера збірної України спортсменів з ДЦП Руслана Штики.

Ківерцівську громаду представляли спортсмени Тарас Зінчук та Павло Гущик, допомагали учасникам Юрій Сухарєв та Сергій Лесик.

За підсумками змагань наші учасники не потрапили до трійки переможців, проте показали достойний результат і здобули досвід участі з сильними спортсменами.

Дуже важливо підтримувати спортивну форму та навики з даного виду спорту адже ця дисципліна включена у різноманітні обласні змагання та фестивалі серед громад.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних