Про скликання засідання постійної комісії з питань містобудування, архітектури, землеустрою та екології

Дата: 20.03.2023 14:03
Кількість переглядів: 157

Фото без опису

Ківерцівська міська рада повідомляє, що 23.03.2023 року о 14.00 год відбудеться засідання постійної комісії з питань містобудування, архітектури, землеустрою та екології Ківерцівської міської ради сьомого скликання за адресою: м. Ківерці, вул. Шевченка, 14.

 

Порядок денний:

  1. Про затвердження порядку денного засідання постійної комісії.
  2. Про виконання Програми використання та охорони земель на території Ківерцівської міської ради на 2022 рік затвердженої рішенням сесії Ківерцівської міської ради № 16/37 від 21.12.2021 року.
  3. Про звернення депутатів Ківерцівської міської ради до Президента України щодо повернення до Верховної ради України  з пропозиціями (накладання вето) проєкту Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування сфери містобудівної діяльності» (№ 5655 від т11.06.2021).
  4. Про містобудівну документацію.
  5. Про надання пільг щодо сплати земельного податку.
  6. Про затвердження Ківерцівській міській раді проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для продажу права оренди на конкурентних засадах (земельних торгах) для будівництва та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення.
  7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  8. Про проведення земельних торгів (аукціону) з продажу права оренди  земельних ділянок комунальної власності Ківерцівської міської територіальної громади, у формі електронного аукціону.
  9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки  в місті Ківерці.
  10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки  в місті Ківерці на вулиці Шевченка, 20г.
  11. Про продаж земельної ділянки сільськогосподарського призначення для ведення фермерського господарства гр. Соколу Андрію Анатолійовичу.
  12. Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки для продажу Ільчишиній Валентині Віталіївні.
  13. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу в постійне користування земельної ділянки Ківерцівському міському виробничому  управлінню житлово-комунального управління.
  14. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,0011 га для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії.
  15. Про виділення земельних часток(паїв) в натурі (на місцевості) та державну реєстрацію власності на земельні ділянки власникам земельних часток (паїв).
  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Ковальчуку Анатолію Парфеновичу.
  17. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв) для ведення особистого селянського господарства.
  18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельних ділянок.
  19. Про припинення договору оренди землі укладеного з Терещуком Георгієм Афанасійовичем.
  20. Про припинення договору оренди землі укладеного з Чайкою Олександром Феофановичем.
  21. Про передачу в оренду земельної ділянки Терещук Лесі Іванівні. 
  22. Про передачу в оренду земельної ділянки фермерському господарству «ЗАЙЧУКОВА НИВА».  
  23. Про передачу в оренду Безверхому Володимиру Степановичу земельної ділянки для іншого сільськогосподарського призначення.
  24. Про передачу в оренду  земельної ділянки Приймачку Вадиму Ігоровичу.
  25. Про передачу в оренду земельних ділянок (невитребуваних часток (паїв)) ТОВ «Набуток».
  26. Про поновлення договору оренди земельної ділянки з Михальчуком Русланом Васильовичем. 
  27. Про поновлення договору оренди земельної ділянки з Дзвонком Ігорем Миколайовичем. 
  28. Про дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою для ведення особистого селянського господарства на території Ківерцівської міської ради на підставі документів, що посвідчують право власності на земельні частки (паї).
  29. Про надання Трикушу Назару Володимировичу згоди на передачу  в суборенду земельних ділянок.
  30. Про надання Цьороху Максиму Юрійовичу згоди на передачу  в суборенду земельних ділянок.
  31. Про внесення змін в рішення № 9/20 від 28 квітня 2021 року «Про створення постійно діючої комісії з питань бджільництва, попередження та встановлення факту отруєння бджіл на території Ківерцівської міської ради».
  32. Про внесення змін в рішення виконавчого комітету Журавичівської сільської ради  Ківерцівського району від 27 лютого 1997 року № 4 «Про передачу у приватну власність земельних ділянок».
  33. Про дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо  інвентаризації земель  Догойді Богдану Дмитровичу.
  34. Про дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Філатова 14».
  35. Про розгляд заяв громадян, які бажають отримати земельні ділянки для індивідуального житлового будівництва.
  36. Різне.

Секретар ради                                                                   О.Баранович


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних