У ГРОМАДІ ВІТАЛИ ПРАЦІВНИКІВ КОМУНАЛЬНИХ УСТАНОВ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

Дата: 17.03.2023 17:57
Кількість переглядів: 180

 

Фото без описуСьогодні, напередодні професійного свята працівників житлово-комунального господарства України міський голова Олександр Ковальчук завітав до працівників таких комунальних установ громади як: КП "Ківерціводоканал", КП "Енергія" та "Ківерцівське МВУЖКГ".

Очільник громади відзначив високий професіоналізм, відданість своїй справі та оперативність міських комунальників, які вдень і вночі, в святкові дні та у складні погодні умови створюють затишок, тепло і комфорт у наших домівках та забезпечують порядок на наших вулицях та побажав здоров’я, благополуччя і мирного неба над головою працівникам та керівництву згаданих підприємств.

Разом зі словами вдячності за самовіддану і надважливу роботу міський голова Олександр Ковальчук вручив Почесну Грамоту Волинської обласної державної адміністрації екскаваторнику КП "Ківерціводоканал" Рексу Юрію за сумлінну працю, високий професіоналізм, особистий внесок у забезпечення розвитку житлово-комунального господарства області та з нагоди професійного свята.

В ході урочистостей усі 64 працівники комунальних підприємств Ківерцівської громади отримали подарунки та продуктові набори від Ківерцівської міської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних