ЗАХІД НОВОГО ФОРМАТУ ВІДБУВСЯ У КІВЕРЦІВСЬКІЙ ГРОМАДІ

Дата: 31.03.2023 19:00
Кількість переглядів: 198

 

Фото без описуВчора, 30 березня у приміщенні Ківерцівського центру позашкільної освіти відбувся захід духовного характеру «Літургія любові», організований Ківерцівською міською радою спільно з духовними наставниками української греко-католицької церкви отцем Леонідом Григоренко та отцем Олександром Іванко.

"У цей непростий час для усіх нас ми об’єднуємося, гуртуємося, одним словом «людина потребує іншої людини», бажає живого спілкування. І сьогодні ми зібралися на живий діалог, щоб поспілкуватися, запитати, дати пораду, втішити свої серця душевною розмовою, мов на сповіді",- такими словами ведучого Миколи Скубія було розпочато захід.

Спілкувався з присутніми на духовні теми отець Леонід Григоренко ієромонах монастиря св.Альфонса Згромадження Найсвятішого Ізбавителя УГКЦ м.Львів.

Отець Леонід під час літургії підіймав найважливіші на сьогоднішній день теми для роздумів: втрата рідної людини на війні, пережите горе, як допомогти собі і комусь у найважчому життєвому стресі, підтримка військовослужбовців, внутрішньо переміщених осіб тощо.

Міський голова Олександр Ковальчук, який теж був присутній на заході, в свою чергу звернувся до присутніх з такими словами:

"Скільки б не минуло часу, не зітруться імена тих, хто не повернувся з війни. Сьогодні твориться українська історія, учасниками якої є ми самі. І від кожного з нас залежить доля нашої Батьківщини. Я щиро дякую усім, хто долучається до допомоги військовим, родинам, які втратили близьких на війні. І Вам отець Леонід та отець Олександр за духовні настанови та моральну підтримку усім нам".

Музичний супровід даного заходу було забезпечено виконанням творів колективами БК ім.М.П.Ковальова, дитячої музичної школи та вихованцями центру позашкільної освіти.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних