КІВЕРЦІВСЬКУ ГРОМАДУ ВІДВІДАЛИ ЗАКОРДОННІ ДРУЗІ - БЛАГОДІЙНИКИ

Дата: 06.04.2023 09:00
Кількість переглядів: 189

 

Фото без описуДнями до Ківерцівської міської ради завітали представники неприбуткової організації Schnelle Nothilfe, що у місті Neuss, Німеччина.

Метою візиту благодійників стало знайомство з роботою Координаційного центру при Ківерцівській міській раді, проведення оцінки потреб допомоги, що надається військовослужбовцям та внутрішньо переміщеним особам.

Організація Schnelle Nothilfe неодноразово надсилала у нашу громаду гуманітарну допомогу у вигляді продуктів харчування, засобів гігієни, одягу, іграшок, меблів тощо.

Тож і сьогодні, упевневшись у чесній та прозорій роботі Координаційного центру при Ківерцівській міській, раді благодійник Denis Rimpo запропонував свою подальшу допомогу та підтримку нашій громаді та спільно з членами даного центру детально обговорив наступні кроки співпраці.

Зокрема на зустрічі міський голова Олександр Ковальчук подякував представникам організації за підтримку та допомогу і передав Подяки від міської ради усім закордонним благодійникам, які долучалися до допомоги.

Також учасники зустрічі відвідали КП "Ківерцівська центральна лікарня Ківерцівської міської ради" де проходять лікування військовослужбовці.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних