ГУМДОПОМОГА ВІЙСЬКОВИМ НА СХІД ДОСТАВЛЕНА

Дата: 06.04.2023 14:51
Кількість переглядів: 185

 

Фото без описуДнями Координаційний центр при Ківерцівській міській раді долучився до чергового завантаження гуманітарної допомоги військовим, яка попрямувала на схід України у Бахмутському напрямку.

Серед необхідних речей, які відправили: продукти харчування, засоби гігієни, шкарпетки, каремати, спальні мішки, каністри тощо.

Міський голова Олександр Ковальчук висловлює від імені громади вдячність військовому капелану, настоятелю церкви св.Трійці с.Тростянець отцю Сергію Ледвовку, який з перших днів повномаштабного вторгнення згуртовує підприємців, жителів села, церковні громади заради однієї спільної мети - допомоги військовим та забезпечує доставку необхідних речей хлопцям у "найгарячіші точки".

"Наші воїни відчувають нашу підтримку, а це ще більше надихає в них мужність і стійкість для перемоги. Воїни дякують кожному, хто трудиться і молиться Богу за них",- йдеться у дописі отця Сергія Ледвовка у соціальній мережі фейсбук.

Також дякуємо неприбутковій організації Schnelle Nothilfe, яка на протязі року регулярно допомагає нам підтримувати військових.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних