МІСЬКИЙ ГОЛОВА ЗАВІТАВ ІЗ ОСВЯЧЕНОЮ ПАСКОЮ ДО ВІЙСЬКОВИХ У ЛІКАРНЮ

Дата: 17.04.2023 09:49
Кількість переглядів: 279

 

Фото без описуРано вранці в перший день Великодня міський голова Олександр Ковальчук, спільно зі своїми заступниками Віктором Лисюком і Юрієм Тананайським та настоятелем Свято-Покровського собору прот. Іваном Семенюком відвідали військових, які проходять лікування в Ківерцівській центральній лікарні.

Такий крок був не лише проявом поваги до тих, хто бореться за мир та безпеку в нашій країні, але й знаком підтримки та духовної сили хворим військовим.

Міський голова Олександр Ковальчук привітав військових зі святом Великодня, поцікавився їх станом здоров'я, як почувають себе нині та побажав кожному швидкого одужання та якнайшвидшої зустрічі зі своїми сім'ями.

Також військові отримали освячені пасочки, які попередньо випікали господині Суського старостинського округу. Це було особливо приємно для військових, які сьогодні перебувають далеко від дому в цей особливий святковий день.

Такі візити допомагають військовим відчути підтримку та повагу до їхньої важкої роботи. Вони також допомагають нагадати нам про те, що мир та безпека не забезпечується само собою та вимагає відданості та жертовності від тих, хто бере на себе цю відповідальність.

Ми повинні завжди пам'ятати про наших військових та підтримувати їх у важкі часи.

Нехай цей Пасхальний святковий день нагадає нам про те, що ми повинні бути єдиним народом, який прагне до миру та злагоди.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних