РОЗПОЧАТО ПІДГОТОВЧІ РОБОТИ ЩОДО ПОТОЧНОГО РЕМОНТУ ВУЛИЦІ В ЖУРАВИЧАХ

Дата: 25.04.2023 08:53
Кількість переглядів: 150

 

Фото без описуВ рамках виконання Програми "Дороги громади" на території Ківерцівської міської територіальної громади розпочато підготовчі роботи щодо поточного ремонту вулиці Садова в селі Журавичі.

Влаштування дорожнього полотна проводитиметься з використанням щебеню різної фракції від 40х70 мм до 2х5 мм та шляхом напівпросочування бітумною емульсією.

Роботи проводяться підрядною організацією ТзОВ «Унідор сервіс» на підставі попередньо укладеного договору з міською радою.

"Ми розуміємо, що сьогодні не тільки в Ківерцях потрібно ремонтувати дороги, а також треба приділяти увагу і вулицям, які проходять територією нашої громади. Ми працюємо для того, щоб усі мешканці міста, сіл, а саме водії та пасажири, почували себе комфортно, їздили рівними якісними дорогами, ходили по гарній бруківці, – сказав міський голова Олександр Ковальчук.

Також очільник громади запевняє, що відновлення дорожньої інфраструктури Ківерцівської громади залишається в пріоритеті влади, а тому цьому питанню і надалі приділятиметься особлива увага, адже цьогоріч заплановано відремонтувати більше двадцяти вулиць громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних