ГУМАНІТАРНИЙ КОНВОЙ НА СХІД: ВІДВЕЗЛИ ДОПОМОГУ ВІЙСЬКОВИМ У ЗОНУ БОЙОВИХ ДІЙ

Дата: 27.04.2023 19:10
Кількість переглядів: 244

 

Фото без описуДнями, у складі конвою із трьох автівок, військові капелани отець Сергій Ледвовк та отець Василь Довбуш, староста Озерського старостинського округу Юрій Беденюк, Віктор Гонтар, Богдан Візнюк та Гемба Ірина вчергове відправилися в дорогу, щоб доставити допомогу бійцям на фронт.

Зокрема – захисникам доставили посилки від родичів, вантаж від Координаційного центру при Ківерцівській міській раді та благодійників.

Волонтери здолавши значну відстань, побували в найгарячіших точках, а саме у Куп'янську, Слов'янську, Краматорську, Костянтинівці, Часовому Яру, Лимані, Курахові, Покровську для того, щоб доставити гумвантаж військовим, які зараз там боронять нашу країну.

Передали допомогу краянам, які служать в 100-й окремій бригаді територіальної оборони , 14-й ОМБр та 115-й ОМБр.

Один з автомобілів, а саме позашляховик Hyundai Terracan залишили бійцям 100 ОМБр, оскільки даний транспортний засіб для військових попередньо придбав підприємець Шевчук Володимир, спільно з небайдужими жителями громади.

Також благодійник Володимир Іванович узяв на себе усі витрати на ремонт даного автомобіля та укомплектував його усім необхідним на фронті.

Щира вдячність, Вам волонтери та благодійники, а саме Володимир Шевчук, Сергій Мосійчук, Олександр Чайка, БФ "Старе місто", Лариса Пінчук, Denis Rimpo, Лариса Новосад, Наталія Круцько, GlobalMedic, ГО "Медицина в дії", Ірина Гемба, магазин "Арт-Кар", БФ "Доброго вечора ми з Волині", Сергій Гедзик, Микола Гонтар, Микола Корнелюк, Світлана Візнюк і господині, небайдужі жителі сіл Тростянець, Озеро, Омельне, Гайове, Боратин та усім, хто докладав зусиль для того, щоб спільно зібрати дану гуманітарну допомогу бійцям.

«Спільними зусиллями ми робимо велику справу – допомагаємо воїнам, які наближають нашу перемогу. Так тримати, адже тільки разом ми можемо здолати ворога», – наголосив отець Сергій Ледвовк.

"Попри надскладні умови наші мужні воїни стійко протистоять загарбникам та дають гідну відсіч. Дякують всім, хто старається підтримати їх та допомагає з тилу. Щира вдячність всім захисникам за незламність, за те, що наближаєте перемогу. Хай Бог береже кожного воїна та волонтера”, – коментує дану поїздку міський голова Олександр Ковальчук.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних