У Ківерцівській громаді був реалізований проєкт ФІФА та УАФ з пошуку та розвитку юних футбольних талантів

Дата: 04.05.2023 09:29
Кількість переглядів: 311

 

Фото без описуУ м. Ківерці був реалізований проєкт ФІФА та УАФ з пошуку та розвитку юних футбольних талантів нашої громади. Футбольний захід проводився з 25 по 27 квітня 2023 року. Українська асоціація футболу з метою популяризації дитячо-юнацького футболу, спільно з Міжнародною футбольною асоціацією (ФІФА) розпочала на теренах України реалізацію даного проєкту, зауважимо, що у Ківерцях це був другий по рахунку захід, а на Волині перший. Співорганізатором заходу виступила  Ківерцівська міська рада та НФК «Локомотив».

Учасники це діти, які були розподілені по вікових категоріях : 2010-2011 р.н., 2012-2013 р.н., 2014-2015 р.н. у відповідні дні проходили спеціальні завдання (тестування) юних спортсменів з метою виявлення фізичних якостей. Окрім того на кожного учасника організаторами був створений особистий електронний кабінет, де відповідно можна ознайомитись із результатами випробування (Football Testing).

На урочистому відкритті заходу з вітальним словом до учасників та організаторів звернувся міський голова Олександр Ковальчук, який наголосив, що Ківерцівська громада це одна з лідерів у проведенні спортивних заходів у Волинській області, футбольні турніри та змагання проводимо на постійній основі як серед дітей так і дорослого покоління. Також юних футболістів привітав президент НФК «Локомотив» м.Ківерці Роман Веселуха, один з ініціаторів проведення футбольного заходу та побажав усім вдало пройти тестування і ставати здібними професійними футболістами, які у перспективі будуть грати за різні футбольні колективи.

Валерій Золотухін (менеджер проєкту), фафівець та експерт дитячо-юнацького футболу також привітав усіх присутніх та пояснив юним учасникам, що це не іспит у школі, а футбольне тестування і що присутність спортсменів з кожного навчального закладу Ківерцівської громади вражає та тішить.

Виконав Державний Гімн України соліст будинкку культури ім.М.П.Ковальова Сергій Лесик, хвилиною мовчання вшанували усіх захисників та захисниць України, а також жертв серед цивільного населення, які загинули внаслідок рашистської агресії.

Усі команди учасниці отримали футбольну атрибутику, м’ячі, юні футболісти також були нагородженні сувенірними медалями від організаторів.

Дякуємо усім хто долучився до організації футбольного заходу: команді УАФ Валерію Золотухіну, менеджеру проєкту, Тетяні Білоусенку, начальнику аналітичного відділу, Еріку Білоусенку, спортивному директору проєкту, Кристині Гордієнко, начальнику прес-служби, гравцям НФК «Локомотив», Ківерцівській ДЮСШ, працівникам будинку культури ім.М.П.Ковальова, директорам освітніх закладів громади, гуманітарному відділу Ківерцівської міської ради, вболівальникам, батькам.

Особлива подяка нашим військовим за можливість проведення дитячого спортивного футбольного заходу, який пройшов без повітряних тривог.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних