У КІВЕРЦІВСЬКОМУ САДОЧКУ ВІДКРИЛИ АВТОМІСТЕЧКО "АВТО ЛЕНД"

Дата: 22.05.2023 19:00
Кількість переглядів: 212

 

Фото без описуЗ нагоди Глобального тижня безпеки дорожнього руху, сьогодні, 22 травня, у місті Ківерці відбулося відкриття унікального дитячого майданчика у закладі дошкільної освіти №1, а саме автомістечка "Авто Ленд".

Дане автомістечко, яке облаштоване яскравими ігровими автомобілями, потягом, автозаправочною станцією, буфетною, змайстроване за кошти міського бюджету.

Відтепер, це справжня територія дорожнього руху, де є дороги з розміткою, знаками, світлофором, зупинкою громадського транспорту.

Такий майданчик стане відмінним місцем для розваг та розвитку дітей. Саме тут дітки зможуть інтерактивно вивчати правила дорожнього руху.

Під час свого виступу на урочистому відкритті майданчика міський голова Олександр Ковальчук сказав: "Ми маємо створити належні умови для розвитку наших дітей. І я говорю це не лише як очільник громади, а й як батько, адже дітки - це наше все. Тому працюємо над тим, щоб підростаюче покоління мало якнайкращі умови".

По закінченню заходу, для створення більш святкової атмосфери, з дітками провели танцювальну руханку та пригостили солодощами від міської ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних