У КІВЕРЦЯХ ВІДБУВСЯ БЛАГОДІЙНИЙ МИСТЕЦЬКИЙ ПРОЕКТ "ЗАПРЯГАЙТЕ ХЛОПЦІ КОНЕЙ"

Дата: 29.05.2023 17:08
Кількість переглядів: 121

 

Фото без описуВіру, надію, любов плекають у собі кожен українець, дякуючи за світанки нашим захисникам. Кожен із нас частинкою свого часу, можливостей, вчинків, умінь, слів, молитов, сердець, душі, щирості та відданості долучається до допомоги нашим непереможним воїнам.

З ініціативи та організації Ківерцівського будинку культури ім. М.П.Ковальова спільно з Ківерцівською міською радою, за сприяння міського голови Олександра Ковальчука, таланти клубних закладів громади об’єдналися в благодійному мистецькому проекті під гаслом "Запрягайте хлопці коней" на підтримку ЗСУ, який стартував 28 травня 2023 року у місті Ківерці на площі Чорновола.

"У цей непростий час працівники культури не можуть стояти осторонь, ми сформували свій культурний фронт і допомагаємо нашим захисникам: плетемо маскувальні сітки, виготовляємо окопні свічки, готуємо смаколики, збираємо ліки, і цей перелік не закінчиться, бо кожен день думкою, ділом ми допомагаємо і наближаємо нашу перемогу разом",- такими словами розпочав захід в.о. директора БК ім.М.П.Ковальова Микола Скубій.

Міський голова Олександр Ковальчук під час свого виступу промовив "Сьогодні кожен з нас живе в той час, коли на нашій землі іде війна. Сьогодні наші захисники та захисниці боронять Україну, відстоюють її цілісність та незалежність. Завдячуючи їм, ми сьогодні маємо можливість бути на цій сцені, жити і працювати, дякуємо їм, що наші діти матимуть майбутнє".

Також під час благодійного заходу виступив начальник Луцького РТЦК та СП полковник Миронюк Сергій, який передав лист-подяку Заболотній Анастасії від командира 24-ої окремої механізованої бригади. Лист-подяку прийшла отримати матір Анастасії Людмила Миколаївна.

Ще одну нагороду, а саме відзнаку міністра оборони України «медаль за поранення (важке)» було вручено Зайчуку Миколі Сергійовичу.

Пісня, мелодія, все, що від душі та істинно рідне серцю українця, проймали до сліз усіх слухачів, об’єднуючи вірою, що ми особлива та сильна нація, йдемо вірною дорогою до Перемоги під Єдиним мирним небом.

Кожна зібрана гривня з суми 10 000 грн буде використана на потреби захисників.

Наші кроки, наша згуртованість наближають таку жадану Перемогу!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних