Турнір з настільного тенісу в Озерському старостинському окрузі Ківерцівської міської територіальної громади

Дата: 09.06.2023 10:54
Кількість переглядів: 166

 

Фото без опису5 червня 2023 року відбувся турнір з настільного тенісу у с.Озеро Ківерцівської міської територіальної громади. Спортивний сезон триває. У спортивній залі  Озерського ліцею зібрались любителі тенісу настільного. Серед учасників були школярі, представники молоді, вчителі та  спортсмени старшого віку.

Міський голова Олександр Ковальчук привітав учасників турніру та наголосив, що розвиток спорту у громаді є пріоритетним та пишається досягненням місцевої команди з волейболу серед дівчат. Також на заході були присутні заступник міського голови Юрій Тананайський, Юрій Беденюк староста Озерського старостинського округу, Іван Носко директор Озерського ліцею, Володимир Мамчар директор будинку культури с.Озеро, Світлана Іваніченко суддя змагань, тренер викладач з настільного тенісу Ківерцівської дитячо-юнацької спортивної школи.

Усі учасники поли розподілені по відповідним групам і в індивідуальних зустрічах змагались за звання кращих гравців турніру. Організатори забезпечили три ігрові столи, тому турнір пройшов оперативно та досить швидко.

У групі дівчата (школярі): І місце здобула Анна Матвіюк , ІІ місце зайняла Людмила Демчук, ІІІ місце посіла Марія Бакалець.

Серед юнаків (школярі): І місце виборов Тарас Хом’як, ІІ місце здобув Максим Хом’як , ІІІ місце у Олександра Шкарлатюка .

Серед юнаків(молодь): І місце у Павла Лавренчука, ІІ місце зайняв Василь Возний.

У групі жінки перемогу святкувала Лілія Дідич, ІІ місце за Катериною Демчук.

У групі чоловіки І місце виборов Ігор Бартащук, ІІ місце у Юрія Беденюка (старости Озерського старостинського округу), ІІІ місце посів Іван Носко (директор Озерського ліцею).

Переможці та призери турніру були нагородженні відповідними дипломами та цінними призами. Решта учасників отримали грамоти за активну участь та солодощі. Також Озерський ліцей та будинок культури с.Озеро отримали спортивний інвентар для розвитку настільного тенісу від Ківерцівської міської ради.

Дякуємо нашим захисникам та захисницям України, що дозволяють проводити спортивні заходи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних