ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ З ДНЕМ БАТЬКА

Дата: 18.06.2023 10:23
Кількість переглядів: 143

 

Фото без описуСвято батька, як і День матері, відзначається зараз у багатьох країнах сучасного світу. В Україні День батька є офіційним святом, яке щорічно відзначається в третю неділю червня.

Роль батька у вихованні дитини не менш важлива, ніж материнська. Адже кожен малюк потребує гармонійного розвитку, який може отримати лише за участю обох батьків у вихованні. Мужність і сила батьківського характеру вчить дітей долати труднощі, вирішувати конфлікти, стояти за себе, спонукає перемагати, виховує волю.

Як і тисячу років тому, зараз батько – захисник рідної землі. Наші доблесні воїни захищають цілісність держави зі зброєю у руках, адже знають, що Україна – країна їх дітей. Хай діти пишаються Вами, а Ви своїми дітьми.

Я бажаю всім чоловікам, щоб їм все вдавалося у житті, завжди була можливість забезпечувати гідний рівень життя для своєї родини, знаходити час для спілкування зі своїми дітьми, бути для них добрим прикладом і надійною підтримкою.

Зичу міцного здоров’я, благополуччя, миру, злагоди та любові! Нехай щасливими і вдячними зростають діти! Нехай шану та повагу мають дорослі! Бажаю всім чистого неба, яскравого сонця і великих успіхів у всьому!


З повагою – міський голова Олександр Ковальчук 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних