На ХІV фізкультурно-оздоровчому фестивалі «Повір у себе» серед осіб з інвалідністю у м.Горохів ківерчани стали переможцями та призерами у кількох видах змагань

Дата: 22.06.2023 10:42
Кількість переглядів: 170

 

Фото без описуНа ХІV фізкультурно-оздоровчому фестивалі «Повір у себе» серед осіб з інвалідністю у м.Горохів ківерчани стали переможцями та призерами у кількох видах змагань.

17 червня 2023 року в спортивному залі Горохівської КДЮСШ імені Олександра Баламута відбувся традиційний ХІV фізкультурно-оздоровчий фестиваль «Повір у себе» серед осіб з інвалідністю. Організований захід сектором молоді та спорту управління освіти, культури, молоді, спорту, соціального захисту та охорони здоров’я Горохівської міської ради спільно з Волинським регіональним центром з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт», громадською організацією «Сонце любові».

Участь у фестивалі взяли команди міст Ковель, Володимир, Луцьк, Червоноград, Любомль, Ківерці, селищ Мар’янівка, Ратне, Маневичі, Локачі, Турійськ, «Інтерактив» Горохівського психоневрологічного інтернату та команда «Сонце любові» з м.Горохів. Всього до участі у спортивних змаганнях долучилося понад 90 учасників.

Спортсмени від Ківерцівської громади:

Тарас Зінчук та Павло Гущик, представник команди (супроводжуючий) Юрій Тананайський (заступник міського голови).

Учасники фестивалю хвилиною мовчання вшанували пам’ять за загиблими українцями внаслідок збройної агресії російської федерації проти України. Учасники змагань зворушливо виконали Державний гімн України.

Відкрили фестиваль Максим Ящукевич, перший заступник Горохівського міського голови, Ігор Довмат, начальник управління освіти, культури, молоді, спорту, соціального захисту та охорони здоров’я, Ольга Дубінська, організаторка, голова громадської організації «Сонце любові», отець Павло, Волинського обласного благодійного фонду «Карітас-Волинь», котрі привітали учасників змагань, подякувавши за те, що зголосилися взяти участь у фестивалі.

Учасники змагалися з таких видів спортивної програми: боча, корнхол, дартс, кеглі.

За підсумками змагань :

Боча (група:ВС2, чоловіки)

І місце – Зінчук Тарас, місто Ківерці;

ІІ місце – Сахарук Максим, місто Ковель;

ІІІ місце – Гущик Павло, місто Ківерці.

 

Корнхол учасники на візках (чоловіки):

І місце – Усатий Вадим, місто Ковель;

ІІ місце – Гущик Павло, місто Ківерці;

ІІІ місце – Патращук Василь, селище Турійськ.

 

Збивання кеглів учасники на візках (чоловіки):

І місце – Гущик Павло, місто Ківерці;

ІІ місце – Гелетуха Олег, місто Ковель;

ІІІ місце – Вівчар Максим, місто Червоноград.

 

Дартс учасники на візках (чоловіки):

Серед чоловіків:

І місце – Усатий Вадим, місто Ковель;

ІІ місце – Ігнатов Олексій, місто Луцьк;

ІІІ місце – Зінчук Тарас, місто Ківерці.

Емоції, переживання, радість, сльози все це присутнє під час проведення фестивалю, ділиться своїми враженнями Юрій Тананайський: «Ці хлопці і дівчата для мене є прикладом витривалості, під час змагань не відволікаються, слідкують за виступами своїх суперників, вивчають один одного, щиро товаришують та відверто спілкуються».

Переможці спортивних змагань нагороджені грамотами та медалями організаторів фізкультурно-оздоровчого фестивалю. Всі команди-учасниці фестивалю пам’ятними сувенірами. Кожен учасник отримав продуктовий набір від Волинського обласного благодійного фонду «Карітас-Волинь».

Вітаємо Тараса та Павла з високими результатами на змаганнях.

«Повір у себе» така назва фестивалю і наші хлопці посильно готувались перед даним заходом, показуючи приклад багатьом з нас.

Слава нашим захисникам та захисницям України, що дають можливість проводити подібні фестивалі. Повага організаторам та меценатам, що підтримують проведення на високому рівні чотирнадцятого за ліком фізкультурно-оздоровчого заходу у Горохові.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних