У КІВЕРЦЯХ ДО ДНЯ КОНСТИТУЦІЇ ВІДБУЛАСЯ УРОЧИСТА ЦЕРЕМОНІЯ ПОКЛАДАННЯ КВІТІВ

Дата: 28.06.2023 16:14
Кількість переглядів: 175

 

Фото без описуУрочисте покладання квітів з нагоди відзначення 27-ої річниці Конституції України відбулося сьогодні, 28 червня у Ківерцях.

Квіти поклали до меморіальних дошок загиблим захисникам України, пам'ятника "Борцям за волю України" та пам'ятника Героям Євромайдану.

У заході взяли участь міський голова Олександр Ковальчук, секретар міської ради Оксана Баранович, перший заступник міського голови Ігор Роганов, заступники міського голови Віктор Лисюк та Юрій Тананайський.

Як зазначив Олександр Миколайович, прийняття Конституції ознаменувало фундаментальне закріплення незалежності, навіки закарбувало волю українського народу жити у власній суверенній, соборній державі.

"День Конституції назавжди увійшов в новітню історію нашого суспільства, а тому нам з вами залишається тільки сподіватись, що всі задекларовані Конституцією права та свободи поступово будуть нормою життя громадян України. Демократичний розвиток ніколи не був легким, тож наберемося терпіння та віри у те, що наступні покоління українців будуть жити у зовсім іншій країні, яку з гордістю можна буде назвати конституційно розвиненою та правовою європейською державою. Вільна країна сьогодні народжується на полі бою. Сьогодні наші захисники на полі бою захищають не лише рідну землю, а й основні права та свободу, зазначені в Конституції України",- наголосив очільник громади Олександр Ковальчук.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних