ЗА КОШТИ ЗІБРАНІ НА ЯРМАРКУ У ЧОВНИЦІ ПРИДБАНО МЕДИКАМЕНТИ ВІЙСЬКОВИМ

Дата: 07.07.2023 10:02
Кількість переглядів: 136

 

Фото без описуКоординаційний центр при Ківерцівській міській раді повідомляє про те, що за зібрані кошти на благодійному ярмарку у с.Човниця, який відбувся минулими вихідними, було придбано найнеобхідніші лікарські засоби для військовослужбовців на суму 25 тисяч гривень.

До Координаційного центру надійшло звернення від місцевого військового медика, який в даний час перебуває на лінії фронту з проханням допомогти, в найкоротший термін, у забезпеченні його медичної частини необхідними медикаментами згідно списку.

Координаційним центром було придбано дані ліки та додатково було видано такі медичні матеріали як бинти, шприци, перев’язочні матеріали, рукавиці та деякі медичні засоби, а саме антисептики, післяопікові спреї тощо.

В даний час усі медикаменти вже доставлено в медичну частину та використовуються за призначенням для надання такої необхідної допомоги пораненим військовим.

«Ми вдячні кожному з вас, хто прийняв участь у благодійному ярмарку в с.Човниця та пожертвував кошти. Ваші дії демонструють солідарність та піклування про тих, хто захищає нашу країну. Завдяки вашим щедрим пожертвам та довірі, ми змогли забезпечити наших військових потрібними ліками та медичними засобами в такий короткий та швидкий термін. Продовжуємо працювати над покращенням умов та забезпеченням наших військових найнеобхіднішими речами. Ще раз велике спасибі за вашу великодушність та підтримку. Разом ми здатні зробити неймовірні речі!»,- коментує міський голова Олександр Ковальчук.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних