У БОЮ З ОКУПАНТАМИ ЗАГИНУВ ГЕРОЙ З КІВЕРЕЦЬ

Дата: 10.07.2023 19:27
Кількість переглядів: 325

 

Фото без описуСьогодні вдруге отримали страшну звістку, про втрату ще одного бійця із нашої громади.

На війні з російськими окупантами загинув військовослужбовець з Ківерець Сосницький Віктор Олександрович, 1982 року народження.

Командир гранатомета протитанкового взводу, молодший сержант Віктор Сосницький з першого дня війни, а саме з 24 лютого 2022 року без вагань став на захист України.

Загинув героїчною смертю 8 липня 2023 року в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності України в районі населеного пункту Благодатівка Харківської області.

Вічна і світла пам'ять Герою, щирі співчуття дружині, дітям та усім близьким. Дякуємо Віктору за чин, дякуємо за Україну і за те, що віддав своє життя захищаючи нас і нашу свободу.

Відвага, самопожертва і мужність Віктора неоціненні. Він став символом силі та незламності, уособлюючи найвищі цінності нашого народу. Нехай його бойовий дух увічниться у наших серцях назавжди.

Герой Віктор Сосницький став обгорткою безсмертності, принісши нам мир і безпеку. Його самовідданість є прикладом для нас усіх, нагадуючи нам про важливість відстоювати нашу країну та цінності за які воював і загинув.

Доля звела нас стати свідками його величі, але його відсутність залишиться великим болем у серцях рідних і близьких. Ми висловлюємо наші глибокі співчуття їм у цей тяжкий час, пам'ятаючи що їх честь гордість та українськість житимуть вічно.

Слава Україні!

Героям Слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних