Медичних працівників Ківерцівської громади привітали з професійним святом

Дата: 27.07.2023 18:53
Кількість переглядів: 535

 

Фото без описуЦьогоріч в Україні вперше відзначають День медичного працівника саме 27 липня. Тож у цей святковий день міський голова Олександр Ковальчук привітав медиків громади з професійним святом та вручив нагороди.

«З великим вдячним серцем вітаю всіх медичних працівників із вашим професійним святом! Зичу вам світлого свята та великих перемог! Ви - справжні герої, які залишаються міцними навіть у найтяжчі моменти. Ваша міцна воля і нескінченне бажання допомагати і лікувати заслуговують найкращого. Ви - скарб для нашого суспільства, і ваша мудрість і знання є джерелом надії для мільйонів людей. Хай у вашому житті завжди будуть близькі друзі, які підтримають і порадять, а ваші звершення будуть незабутніми в добрій пам'яті пацієнтів" – зазначив очільник громади Олександр Ковальчук.

Потому відбулося вручення нагород Ківерцівської міської ради. Нагороди за вагомий особистий внесок у розвиток охорони здоров’я та високий професіоналізм отримали вісімнадцять медичних працівників громади.

Також за вагомі досягнення у професійній діяльності, значний внесок у наданні кваліфікованої медичної допомоги населенню та з нагоди Дня медичного працівника, завідувачці приймального відділення КП "Ківерцівська ЦЛ" , голові ВЛК Наталії Кращенко начальник Луцького РТЦК та СП полковник Сергій Миронюк вручив Почесний нагрудний знак Головнокомандувача Збройних сил України від Валерія Залужного.

Також, Наталія Іванівна отримала Почесну грамоту від начальника Управління охорони здоров'я Волинської обласної державної адміністрації Юрія Легкодуха.

З вітальними словами до колективів звернулися директор КП "Ківерцівська ЦЛ" Наталія Круцько та директор КП "Ківерцівський ЦПМД" Олесь Марищук та побажали медичним працівникам здоров'я, витривалості та мирного неба над головою.

Також на заході були присутні представники духовенства, а саме настоятель Свято-Покровського собору м.Ківерці прот. Іван Семенюк, отець Юрій Трокун та настоятель парафії церкви Різдва Пресвятої Богородиці Олександр Іванко.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних