ДЕНЬ МОЛОДІ У КІВЕРЦІВСЬКІЙ ГРОМАДІ

Дата: 23.08.2023 19:46
Кількість переглядів: 171

 

Фото без опису11-13 серпня 2023 року у м.Ківерці проходив традиційний (п’ятий рік поспіль) трьохденний марафон "День молоді з молоддю".

До міської ради звернулись представники ГО «Молодіжний простір «Тандем» та запропонували проведення заходів.11 серпня відбувся вечірній кіноперегляд.

Наступного дня 12 серпня був проведений благодійний волейбольний турнір для потреб ЗСУ та з нагоди Дня молоді та змагання з дартсу у міському парку ім.В.Івасюка. Молодих людей, які зібрались на спортивні заходи привітав міський голова Олександр Ковальчук.

Згодом капітани команд з представниками міської ради поклали квіти до меморіальних дошок на Меморіалі Слави та хвилиною мовчання вшанували захисників та захисниць України, цивільне населення, які загинули на війні.

Цьогоріч змагалось 5 команд, проходили ігри за системою, що кожна команда повинна була зіграти одна з одною, тому прийшлось зіграти чимало зустрічей. До останньої гри залишалась спортивна інтрига щодо переможця.

Кубок за І місце здобула команда «Гідрочиряки», друге місце команда «Соколи», третє місце посіла команда «Тивер». Переможці та призери отримали відповідні кубки та дипломи, за активну участь були відзначені команди «Вогні Перемоги» та «Мсі-Ю-Ю».

Паралельно проходили змагання з дартсу. Захоплююча гра, з простими правилами: метання 10 дротиків у круглу мішень з відстані 237 сантиметрів.

Серед юнаків І місце здобув Дарій Клепак, ІІ місце виборов Роман Социк, ІІІ місце зайняв Давид Франчук. У групі дівчат І місце здобула Валерія Дадаян, ІІ місце виборола Діана Кулик, ІІІ місце у Аліни Прокоп’юк. У змаганнях з дартсу взяли участь 28 юнаків та 12 дівчат.

Нагородження проводили Юрій Тананайський, заступник міського голови, Ірина Корнелюк, членкиня ГО «Тандем», Олександр Левчук, директор Ківерцівської дитячо-юнацької спортивної школи, головний суддя.

Третій день молодіжного марафону 13 серпня проходив QR- квест, завдання для команд за допомогою відповідних кодів на швидкість та кмітливість потрібно було виконували різні завдання.

Перемогу здобула команда «Гідрочиряки», другими була команда «Цвіркунці», третє місце посіла команда «Тивер». Ввечері пройшов концерт талановитої творчої молоді Ківерцівської громади. Виконання українських пісень та читання авторських віршів було кульмінацією заходу.

По завершенню творчого вечора заступник міського голови Юрій Тананайський та Анастасія Дем'янчук, голова ГО «Тандем» за дорученням міського голови Олександра Ковальчука нагородили активну молодь подяками Ківерцівської міської ради та солодощами: Романа Сосницького, Каріну Харчук, Ірину Корнелюк, Дмитра Поповича, Павла Катеринка, Сергія Лесика.

Дякуємо захисникам та захисницям України за можливість проводити заходи з молоддю.

Разом до перемоги.

Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних