КВАДРОКОПТЕРИ ПРИДБАНІ ЗА КОШТИ МІСЬКОГО БЮДЖЕТУ ДОСТАВЛЕНО ВІЙСЬКОВИМ ТА ВЖЕ УСПІШНО ВИКОРИСТОВУЮТЬСЯ ЗА ПРИЗНАЧЕННЯМ

Дата: 10.09.2023 15:45
Кількість переглядів: 216

 

Фото без описуВійськовослужбовці військової части А1008 повідомили, що на днях вони отримали квадрокоптери DJL Mavic 3 Fly More Combo від Ківерцівської міської ради, і вже успішно використовують їх за призначенням. Ці дрони мають значний потенціал для використання військовими в різних ситуаціях.

Завдяки квадрокоптерам, військовослужбовці отримали нові можливості для здійснення розвідки, моніторингу території, пошуку і рятування, а також контролювання небезпечних зон чи об'єктів. Їх маневреність, швидкість і здатність проникати в складні місця роблять їх незаміними інструментами для військових операцій.

Щиро віримо, що дані літальні апарати допоможуть збільшити ефективність військових дій і знизять ризик для життя військовослужбовців, оскільки вони матимуть змогу виконувати завдання, які раніше потребували безпосередньої участі людей.

Зі слів міського голови Олександра Ковальчука найближчим часом буде придбано нову партію дронів з метою вдосконалення роботи наших військових сил, адже такі дрони дозволяють швидко реагувати на будь-які загрози і оперативно вживати необхідні заходи для їх усунення.

Міська рада виявляє свою підтримку військовим, надаючи їм цю сучасну технологію, що суттєво покращує їхню роботу. Відтак, військовослужбовці передають вдячність міській раді за стурбованість та внесок у підвищення безпеки та успішності операцій.

А ми, в свою чергу, ані на хвилину не забуваємо дякувати військовослужбовцям Збройних Сил України за можливість зустрічати ранок, за спокій та за їх самопожертву для нашої безпеки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних