ІІ загальнокомандне місце серед міст Волині здобула збірна команда Ківерцівської міської ради на обласному благодійному фестивалі з фізичної культури і спорту 09 вересня 2023 року в м.Володимир

Дата: 15.09.2023 09:17
Кількість переглядів: 274

 

Фото без опису09-10 вересня 2023 року у м.Володимир відбувся благодійний обласний фестиваль з фізичної культури та спорту серед міських, селищних та сільських громад Волині. Метою заходу є популяризація фізичної культури та спорту серед населення області; залучення жителів області до регулярних занять фізичною культурою та спортом; пропаганда здорового способу життя; активізація фізкультурно-оздоровчої, реабілітаційної та спортивної роботи; визначення переможців та призерів серед територіальних громад; збір коштів для підтримки ЗСУ.

Понад 500 учасників впродовж двох днів змагалися у дев’яти видах програми: парковий волейбол, футбол, дартс, шашки, боча, перетягування линви, гирьовий та риболовний спорт, естафети та козацькі розваги.

Команда Ківерцівської громади має такі результати: друге місце  з «Перетягування линви( Дмитро Смітюх, Василь Кисіль, Анатолій Терлецький, Микола Романюк, Володимир Сегеда, ).

Срібні медалі здобула сім’я Данилюків (Андрій, Оксана, Андрійко) у сімейному виді змагань: «Мама, тато, я - спортивна сім’я».

Друге місце посів  Дмитро Смітюх з «Гирьового спорту».

У змаганнях з паркового волейболу - Олександр Ковальчук, Максим Ганін, Юлія Ганіна, Микола Середа, Юрій Лебедюк здобули бронзові нагороди.

У виді змагань «Козацькі розваги» Василь Кисель і Анатолій Терлецький впевнено перемогли своїх суперників і здобули І  місце.  Ірина Козачук, Олександр Кушнір в «Шашках» посіли ІІ місце.

У змаганнях з «Боча»  Тарас Зінчук посів ІІІ місце.

Юрій Сушик у «Риболовному спорті» здобув бронзу.

Юрій Тананайський та Марія Лисюк були третіми в «Дартсі».

ІІ загальнокомандне місце  на обласному фестивалі фізичної культури та спорту серед міст Волинської області посіла збірна команда Ківерцівської громади.

Віримо в ЗСУ!

Наближаємо перемогу разом!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних