Про скликання засідання постійної комісії з питань містобудування, архітектури, землеустрою та екології

Дата: 20.10.2023 10:53
Кількість переглядів: 140

Фото без опису

 

Ківерцівська міська рада повідомляє, що 25.10.2023 року о 14.00 год відбудеться засідання постійної комісії з питань містобудування, архітектури, землеустрою та екології Ківерцівської міської ради сьомого скликання за адресою: м. Ківерці, вул. Шевченка, 14.

Порядок денний:

  1. Про затвердження порядку денного засідання постійної комісії.
  2. Про затвердження Програми забезпечення розробки містобудівної документації на території Ківерцівської міської територіальної громади на 2023 рік.
  3. Про містобудівну документацію.
  4. Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки що є в оренді Бондара Вадима Миколайовича.
  5. Про виділення земельних часток(паїв) в натурі (на місцевості) та державну реєстрацію власності на земельні ділянки власникам земельних часток (паїв).
  6. Про внесення змін в рішення №30/42 від 19 вересня 2023 року «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки (не витребувані земельні частки (паї) кадастровий номер 0721884300:02:000:1298 площею 12,6395га та виділення в натурі на місцевості земельних ділянок (паїв) для ведення особистого селянського господарства».
  7. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Дмитрієву Віктору Олександровичу.
  8. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Колеші Олександру Мар’янович.
  9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок та передачу в оренду невитребуваних часток (паїв)  СПП «ВИШЕНЬКИ».
  10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельних ділянок.
  11. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв) для ведення особистого селянського господарства.
  12. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності цільове призначення якої змінюється  Неведюк Юлії  Ігорівні.
  13. Про дозвіл Губській Ганні Михайлівні на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
  14. Про дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою для ведення особистого селянського господарства на території Ківерцівської міської ради на підставі документів, що посвідчують право власності на земельні частки (паї).
  15. Про заміну сторони у зобов’язанням за договором  оренди землі  від 24 жовтня 2006 року.
  16. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення фермерського господарства Карпюку Михайлу  Михайловичу.
  17. Про дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  18. Про припинення ФГ «БЕРРІ ПЛАНТС» права оренди земельних ділянок та розірвання договорів оренди землі.
  19. Про припинення Талащук Тетяні Миколаївні права оренди земельної ділянки.
  20. Про розгляд заяви Павлова Романа Миколайовича.
  21. Про розгляд заяв громадян, які бажають отримати земельні ділянки для індивідуального житлового будівництва.
  22. Різне.

Секретар ради                                                                   О.Баранович


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних