ПРАЦІВНИКІВ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ КІВЕРЦІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПРИВІТАЛИ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

Дата: 02.11.2023 15:17
Кількість переглядів: 247

 

Фото без описуУ першу неділю листопада в Україні відзначають День працівників соціальної сфери. У Ківерцівській громаді напередодні свята колектив комунальної установи Центру надання соціальних послуг привітав міський голова Олександр Ковальчук.

“Соціальний працівник — це не тільки професія, це передусім покликання. Всі ми знаємо, що найважча робота — це робота з людьми. Адже кожен приходить з різними настроями, думками, з різним характером. Вам доводиться з ними працювати, надавати консультації так, щоб люди виходили від вас з розумінням, що їм допомогли. Вже другий рік для нас є зовсім іншим, особливим. Війна, яка триває в нашій країні, не могла не позначитися й на вашій роботі. Та ви “на відмінно” справляєтеся з різними викликами, які постають перед вами з початком повномасштабного вторгнення. Ви — люди з великим і добрим серцем”, – зазначив міський голова Олександр Ковальчук.

Очільник громади подякував працівникам за їх роботу, за готовність і бажання допомагати ближньому, за щоденну невтомну працю та побажав усім світлого мирного майбутнього та якнайшвидшої перемоги над ворогом.

З нагоди свята за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди відзначення Дня працівника соціальної сфери соціальних працівників Центру надання соціальних послуг відзначили подяками Ківерцівської міської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних