Навчання "Вовки Волині": Готуємось до національного спротиву!

Дата: 09.11.2023 11:05
Кількість переглядів: 194

 

Фото без опису08 листопада 2023 року, інструктори ГО "Вовки Волині" разом із представниками штабу територіальної оборони Луцького району та Ківерцівської міської ради провели чергові навчання з базової підготовки громадян до національного спротиву.

🤝 Спільна ініціатива: Ці навчання є результатом спільних зусиль громадських організацій, владних структур та військових органів для створення ефективної системи готовності нашої громади до будь-яких можливих загроз.

🛡 Мета навчань: Головною метою цих навчань є підготовка громадян до дій в умовах збройної агресії російської федерації. Учасники отримують навички, необхідні для ефективного захисту себе, своїх родин і громади в непередбачуваних обставинах.

🚨 Сприяння влади та військових структур: Навчання проводяться за активної підтримки та сприяння штабу територіальної оборони Луцького району, Луцької військової районної адміністрації та Ківерцівської міської ради. Це свідчення важливості і підтримки, яку наші владні органи надають ініціативам, спрямованим на загальне благо та безпеку.

🤓 Забезпечення безпеки та ефективності: Навчання проводяться інструкторами з великим досвідом з використанням усіх необхідних ресурсів для забезпечення найвищого рівня безпеки та ефективності навчального процесу.

💪 Об'єднаймо зусилля: Ці навчання - це ще один крок до створення єдиної та міцної громади, готової відстояти свої цінності та незалежність. Ми віримо, що об'єднані ми непереможні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних