У КІВЕРЦЯХ ПРИВІТАЛИ ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

Дата: 10.11.2023 17:19
Кількість переглядів: 200

 

Фото без описуЩорічно 9 листопада ми відзначаємо Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва. З нагоди свята творчих людей привітали у Ківерцівському БК ім. М.П. Ковальова.

Це – працівники Ківерцівського будинку культури ім. М.П.Ковальова, працівники сільських клубних закладів громади та працівники Ківерцівської дитячої музичної школи.

Як зауважив міський голова Олександр Ковальчук, сьогодні ми спостерігаємо, як українська культура допомагає нашим бійцям там, на передовій, як підтримує нас тут, в тилу, надихає, робить нас незламними, створює нові символи, стає популярною в усьому світі.

"Ківерцівська культура не стоїть осторонь подій сьогодення. Щиро дякую за кожен ваш благодійний концерт, проект, кожен захід, який ви проводите, щоб підтримати нашу армію. Це – безцінно. Дякую, що ви вірні своїй професії, що ви справжні професіонали, за те, що підтримуєте дух незламності і віри в Перемогу. Спасибі вам за працю і за те, що прославляєте нашу громаду своїми досягненнями на всю Україну», - сказав Олександр Ковальчук.

За значний особистий внесок у розвиток культури і мистецтва, вагомі творчі здобутки та високу професійну майстерність очільник громади вручив з нагоди свята Подяки від Ківерцівської міської ради.

Приємними миттєвостями зустрічі стали концертні номери, якими вітали колег творчі колективи Палацу культури м.Луцьк.

Дякуємо людям, які плекають та розвивають культурний простір нашої громади. Невичерпного вам натхнення, достатку та родинного добробуту.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних