Оголошення про проведення конкурсу на визначення автомобільного перевізника на міському маршруті загального користування

Дата: 16.11.2023 12:48
Кількість переглядів: 118

 

1). Найменування організатораВиконавчий комітет Ківерцівської міської ради

2). Порядковий номер та основні характеристики об'єкта конкурсу: 

 

№ рейсу

Найменування кінцевих зупинок

Кількість оборотних рейсів

Кількість автобусів для забезпечення перевезень, од.

Періодичність перевезень

 

№ 1

«Філія ВАТ «Волиньобленерго» - залізничний вокзал – вул.Корольова»

7

1

  резерв автобусів - 1

постійно

 

3). Умови конкурсу:

Для роботи на автобусному маршруті загального користування передбачено використання автобусів місткістю не більше 22 пасажирів, крім водія, транспортні засоби мають відповідати наступним вимогам:

- є новими або бувшими у використанні, технічно справні: кл. А – автобуси, призначені для перевезення сидячих пасажирів та мають місця для стоячих пасажирів;

- мають сучасний дизайн;

- відповідають екологічному стандарту не нижче ЄВРО-2.

У конкурсі можуть брати участь автомобільні перевізники, які мають ліцензію на надання послуг з внутрішніх перевезень пасажирів автобусами, на законних підставах використовують у достатній кількості сертифіковані автобуси відповідного класу, відповідають вимогам, викладеним у ст.34 Закону України «Про автомобільний транспорт» та відповідають вимогам Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”.  

Перевізниками забезпечується можливість отримання послуг проїзду на пільгових умовах, а в разі запровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду - електронного квитка, який підключається до банківської картки отримувача послуг за рішенням відповідних державних органів на безоплатній основі, особам, які відповідно до Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту” мають право на безоплатний проїзд, та проїзд за яким зареєстрований у зазначеній системі.

Встановлена вимога щодо забезпечення роботи на об’єкті конкурсу транспортних засобів, пристосованих для перевезення осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення, в кількості до 50 відсотків загальної кількості автобусів , але не менше одного (починаючи з 2025 року - до 70 відсотків).

Транспортні засоби, пристосовані для перевезення осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення, повинні бути пристосовані для користування особами з інвалідністю по зору, слуху та з порушеннями опорно-рухового апарату, а також передбачати можливість встановлення зовнішніх звукових інформаторів номера і кінцевих зупинок маршруту, текстових та звукових систем у салоні для оголошення зупинок. Загальний перелік відповідних вимог встановлюється згідно з порядком визначення класу комфортності автобусів, сфери їх використання за видами сполучень та режимами руху, затвердженого Мінінфраструктури.

У разі відсутності у перевізників-претендентів автобусів, що відповідають  умовам  конкурсу, вони мають право подавати до конкурсного комітету заяву на участь у конкурсі та документи, що містять характеристику  наявних  автобусів,  які  перевізник-претендент  пропонує  використовувати  на  цьому маршруті, а  також інвестиційний проект-зобов’язання щодо оновлення парку автобусів на цьому маршруті на визначений період до п’яти років. 

Договір  з  переможцем  конкурсу  (або  дозвіл),  що  відповідає  умовам  конкурсу, укладається (або надається) на п’ять років. 

Договір  з  переможцем  конкурсу  (або  дозвіл)  у  разі  відсутності  у  нього  автобусів,  що  відповідають  умовам  конкурсу,  укладається  (або  надається)  на  один рік. 

У  конкурсі  з  визначення  перевізника  пасажирів  на  автобусному  маршруті загального користування можуть брати участь претенденти, які: 

-  мають  ліцензію  на  право  надання  послуг  з  перевезення  пасажирів  автомобільним  транспортом, на законних підставах використовують у  достатній  кількості  транспорті  засоби  відповідного  класу  та  відповідають  вимогам статті 34 Закону України "Про автомобільний транспорт"; 

- утримують транспортні засоби в належному технічному й санітарному  стані  та  забезпечують  їх  зберігання  у  спеціально  пристосованих  для  цього  приміщеннях, гаражах, на майданчиках, забезпечених засобами охорони; 

-  забезпечують  контроль  технічного  та  санітарного  стану  транспортних  засобів перед виїздом на маршрут; 

-  забезпечують  проведення  стажування  та  інструктаж  водіїв  у  порядку,  визначеному центральним органом виконавчої влади з питань автомобільного  транспорту; 

- мають виробничу базу для здійснення контролю за технічним станом,  проведення   технічного   обслуговування   та   ремонту   автобусів      чи   уклали  відповідний договір з підприємством, спеціалізованим на здійсненні контролю  за  технічним  станом,  проведення  технічного  обслуговування  та  ремонту  автобусів; 

- можуть забезпечити контроль за станом здоров‘я водіїв та кондукторів  перед виїздом на маршрут; 

- задекларували, необхідну для здійснення виробничого процесу, кількість найманих працівників (двох водіїв на кожний автобус) до організації системи  електронного  безготівкового  розрахунку  за  проїзд  і  виплачують  їм  заробітну плату не меншу ніж встановлено галузевою угодою; 

Забороняється використання перевізниками автобусів, переобладнаних з  вантажних транспортних засобів. 

4). Порядок одержання необхідної інформації про об'єкт конкурсу – необхідну інформацію можна отримати в  Ківерцівській міській раді, щоденно від 8.30 год. до 16.30 год .

5). Кінцевий строк прийняття документів для участі в конкурсі – 16.00 год., 04 грудня 2023 року.

6). Найменування організації, режим її роботи та адреса, за  якою подаються документи для участі в конкурсі – Виконавчий комітет Ківерцівської міської ради,  - 8 30 год., кінець роботи – 17.00 год., перерва на обід – 13.00- 14.00 год., вихідні дні – субота, неділя, м.Ківерці, вул.Шевченка,14.

7). Місце та дата одержання бланків документів для часті в конкурсі – м.Ківерці, вул. Шевченка,14, від дня оприлюднення оголошення до визначеного кінцевого строку прийняття документів для участі у конкурсі.

8). Місце, дата та час початку проведення засідання конкурсного комітету –м.Ківерці, вул.Шевченка, 14,  11. 00 год. 15 грудня 2023 року.Фото без опису

9). Телефон для довідок з питань проведення конкурсу – 0500893178


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних